go up

Landsstevnet i svømming for utviklingshemmede 24.-25. september

Madla Svømmeklubb og Norges Svømmeforbund har gleden av å ønske velkommen til Landsstevnet i svømming for utviklingshemmede 24.-25. september.

Arena for årets Landsstevne er Stavanger Svømmehall.

Selve arrangementet vil følge samme mal som de foregående årene, med et lite mini-seminar lørdag og stevne lørdag ettermiddag og søndag formiddag.

Himmeljegerne til Landsstevnet

Miniseminar på Landsstevnet i år er foredrag med Himmeljegerne!! Himmeljegerne består av brødrene Lars Martin og Simen. Sammen har de gjennomført flere ekspedisjoner, blant annet en 3 ukers kanotur i Canada, der de også fikk følge av Simens kamerat Mads Andreassen. Både Simen og Mads er utviklingshemmede. I april var gutta igjen på tur igjen, en fem dagers skiekspedisjon i Jotunheimen. Denne gangen var også Ola Riise med. Og både Mads og Ola er gutter vi kjenner godt til fra Landsstevnet. Askersvømmerne har mange års erfaring fra Landsstevnet! I Stavanger får vi høre Lars Martin, Simen og Mads fortelle om sine opplevelser fra turene de har vært på.

Bli bedre kjent med Himmeljegerne på deres side www.himmeljegerne.no 

Reisetilskudd for deltakelse på Landsstevnet

Mange klubber har store reisekostnader i forbindelse med deltakelse på Landsstevnet og NSF ønsker ikke at det er dette som forhindrer klubber fra å ha med deltakere. NSF har for 2016 fått tildelt midler, øremerket utviklingshemmede, fra NIF,  og vil bruke noe av disse på reisetilskudd til klubber som er med på Landsstevnet. Tilskuddet må medføre at reisekostnadene for den enkelte deltaker og for klubben blir mindre.

Alle klubber som har store reisekostnader til fly eller tog kan søke om tilskudd. Det  kan gis tilskudd på inntil kr 500 pr svømmer og inntil kr 1500 for en trener. Det kan gis tilskudd på inntil kr 500 for en ledsager. Nærmere informasjon om søknad er satt opp i eget søknadsskjema, som må benyttes. Det gis ikke tilskudd til overnatting, mat eller deltakelse.

Søknadsskjema reisetilskudd til Landsstevnet 2016

Søknadsfrist er 5. september, samme dato som påmeldingsfristen til Landsstevnet.

Invitasjon til og mer informasjon om Landsstevnet 2016 er publisert på Medley (velg Terminliste og september).

For bestilling av mat og t-skjorter, samt en oversikt over antall påmeldinger, bruk Bestillingsskjema Landsstevnet 2016

Spørsmål?

Ta kontakt med Kristin Homb i Svømmeforbundet, kristin@svomming.no / 21 02 96 73

X