go up
Landsstevnet i svømming 2024

Landsstevnet i svømming 2024 ble arrangert i Pirbadet 9.-10. mars. Trondhjems Svømme- og livredningsklubb (TSLK) i samarbeid med Trondheims Handicapidrettslag (THIL) var årets arrangør av stevnet, som var det 40. i rekken i Landsstevnets historie. Totalt 68 svømmere fra 20 klubber var med på årets stevne – og ekstra hyggelig å se at det var med mange nye svømmere i år.

Landsstevnehelgen ble innledet med en felles trening fredag ettermiddag. De fleste av utøverne var med og fikk med seg de siste gode råd før stevnet av trener for troppen som var på SO Verdensleker i Berlin, Nils Uno Davidsen.

Tom Tvedt
Etter trening var det tid for påfyll av motivasjon. Vi var så heldige å ha med oss Tom Tvedt, leder av Norsk Forbund for utviklingshemmede (NFU). Han er en mann med mye engasjement og et stort hjerte for idretten. Hans råd til svømmerne var å tørre å prøve, utfordre seg selv og at en skal bli sliten på trening. Selv om svømming er en individuell idrett, minnet han oss på viktigheten av respektere at vi er forskjellige, å ta vare på hverandre og skape et godt felleskap.

 

  • Innbydelse til Landsstevnet ble lagt ut på Medley
  • Alle resultater og praktisk informasjon fra stevnet er på Livetiming
  • Ingrid Eikestøl Lægreid fra NSF tok bilder gjennom hele helga. Et utvalg av bildene er lagt ut i Landsstevne-gruppen på Facebook. Ved bruk av bilder, skal NSF krediteres. 
X