go up

Medley.no inneholder rankinglister basert på individuelle tider satt av utøvere i norske klubber (som har betalt lisens) fra og med 1. januar 2005. Rankinglistene baseres på at alle stevnearrangører sender inn resultater snarest etter stevneslutt. Resultatene må sendes inn i uni_r-format (en fil for hver klubb) samt resultatlister i et leselig format som f.eks word, html eller pdf-format. Alt skal sendes til mailadressen resultater@svomming.no.

En komplett rankingliste vil lett kunne gi en oversikt over en svømmers oppnådde tider, og vil være til hjelp ved for eksempel påmelding til stevne. Til norske svømmestevner skal fortrinnsvis bestetider oppnådd siste 10 måneder benyttes. Ved søk i rankingen kan man sette inn datointervall for søkene, og dermed kan man lett ved hjelp av medley.no slå opp for å se sine bestetider innenfor gyldig kvalifiseringsperiode.

Les mer om medley.no under “info” på www.medley.no.

Vi håper at alle svømmeinteresserte vil sette stor pris på medley.no!


 


 


  


 

Medley.no er en webportal fra Norges Svømmeforbund som legger vekt på å informere om svømmestevner rundt om i Norge, og resultater fra disse i form av ranking og rekorder. I tillegg kan man søke på poeng (tast inn tid og få ut poeng – og motsatt).

X