go up

Først og fremst er det naturlig å tenke på Alexander Dale Oen når vi snakker om medaljer. Vestkantsvømmeren viste klasse under Nordsjøstevnet i helgen der han svømte inn til to norske rekorder på henholdsvis 100 bryst (tangering av norsk og nordisk rekord) på 58,70 og 200 bryst på 2.09.53.
Når vi også vet at 100 bryst under World Cup stevnet i Moskva samme helg ble vunnet på 59,70, så er det med god grunn man nevner Alex blant favorittene i både Stockholm og Berlin.

Anne-Mari Gulbrandsen fra Bærumsvømmerne deltok ikke i Nordsjøstevnet, så for hennes del blir World Cup første test på hvor hun står foran sesongens tre internasjonale mesterskap, der EM kortbane i desember kommer først.  

Øvrige norske svømmere som deltar i World Cup:
Sara Nordenstam, Lambertseter SvK
Henriette Brekke, Vestkantsvømmerne
Henriette Martinsen, Trondheim SLK
Katharina Stiberg, Bjerkvik SK
Karoline B. Sanderud, Hamar IL
Victoria S. Løken, Aalesund SLK
Cecilie W. Johannessen, Karmøy SK
Sander Smørdal, Bergensvømmerne
Kim Torry Simmenes, Vestkantsvømmerne
Robin Dale Oen, Vestkantsvømmerne
Eirik Ravnan, Hamar IL

Følg World Cup live på nett ved å klikke her

Se også FINA sine hjemmesider for mer informasjon om alle World Cup stevnene


 


Landslagsjef Petter Løvberg er å treffe på telefon 9706 0975 for informasjon og kommentarer fra presse og media.


 


 
 

I dag reiste det norske svømmelandslaget til Stockholm for det første av to World Cup stevner på under en uke. Tirsdag og onsdag denne uken konkureres det i Eriksdalsbadet i Stockholm før man flytter videre til Berlin og Sprung- und Schwimmhalle der stevnet går lørdag og søndag. I alt 13 norske svømmere skal i aksjon og flere av disse kan være med å kjempe om medaljer.

X