go up

 


Nyttige VM-linker:


Hjemmeside


Øvelser


Kvalifiseringstider


Påmeldingsprosedyrer


VM Entry booklet


Nyhetsbrev


Overnatting / leiebil / fly


Klubbfoto


 


Det gjøres spesielt oppmerksom på at alle må ha løst lisens hos NSF og representere riktig klubb.

Betaling av startlisens – representere riktig klubb
NSF gjør oppmerksom på at det vil bli foretatt kontroll i etterkant av VM, så utøverne må sørge for at lisens er betalt, og at de deltar for den klubben som de er representasjonsberettiget for. Hvis en utøver ikke har betalt lisens, så vil han/hun få straffegebyr på kr 1.000,- Hvis en utøver representerer en klubb som han/hun ikke er representasjonsberettiget for, så får denne klubben straffegebyr på kr 1.000,-. Hvis lisens ikke er betalt eller man representerer feil klubb, så vil resultatene for denne utøveren bli strøket. Eventuelle mottatte medaljer må returneres. På VM-stafetter stiller man for sin egen klubb og ikke for Norge, og også de som kun svømmer lag har samme krav til lisensinnbetaling og klubbrepresentasjon.

Innbetaling av lisens:
For det første må man være medlem av klubben man skal representere. Klubben kan gi deg kid-nummer for lisensbetaling. Kontonummer 7874.06.70025 – Norges Svømmeforbund, 0840 Oslo. Sum: 350 (grunnlisens) eller 450 (utvidet lisens). NB! Tvungen kid – du få kid-nummer av klubben din! Husk at du må representere den klubben du står registrert for hos NSF. Forskjellene mellom grunnlisens og utvidet lisens er dekningsgrad hvis det skulle bli en forsikringssak etter en idrettsskade. Informasjon om lisens 2010 finnes
her.


 


Det planlegges en hel del langbaneleirer i 2010 i perioden frem mot VM Masters i Sverige. For de som tenker på å reise til VM så er det en god anledning å få prøvd seg litt på langbane.


 


13.-16. mai 2010 Gøteborg, Sverige
28. mai-3. juni 2010 – Langbaneleir, Lanzerote
12.-19 juni 2010, Malta
21.-31. juni 2010 Tenerife, Spania
12.-18. juli 2010 Gøteborg, Sverige


 


Ønsker du å delta på noen av disse leirene kan du klikke på linkene for å få tilgang til mer informasjon.


 


 
 


 

I perioden 27. juli til 7. august 2010 arrangeres VM Masters i Sverige, og nå er det på høy tid å gjøre alvor ut av planene! Mastersuvalget kommer ikke til å lage noe reiseopplegg, så det er opp til de enkelte klubbene å organisere alt. OBS! Alle som skal melde seg på til VM masters skal melde seg på direkte til arrangøren.
– Ny frist: Arrangøren har valgt å forlenge påmeldingsfristen til 31. mai.

X