go up

 
Sarahs gullmedalje for seieren på 50m butterfly.


 


 


Tirsdag blir en travel dag for Sarah som skal svømme to av favorittdistansene; 200m fri og 100m bryst. Endringer i øvelsesoppsettet fra London gjør at begge disse havner på samme dag.


 


Tirsdag skal også Mina Marie H Klausen og Ingrid Djupskaas i vannet på 100m bryst. Ingrid skal i tillegg svømme 200m individuell medley.

Ragna Forså var i aksjon som flaggbærer under åpningsseremonien, en oppgave hun gjennomførte med stil. Se bilde på vår Facebook-side.


 


  


 


 


 

Etter gjennomgang av forsøket var det et par ting å rette på til finalen på 50m buttefly under VM i svømming i Montreal. Finalen ble et helt annet løp på kvelden, hvor Sarah senket tiden fra forsøket med tre sekunder – og vinnertiden ble 43,74 på 50m butterfly. Tiden er den beste hun har gjort siden Paralympics i London, noe som holdt til Norges første medalje under årets VM. Natalia Shavel fra Hviterussland var 2,8 sekunder bak Sarah, mens Joana Maria Silva fra Brasil vant bronse. Sarah er nå ubeseiret på distansen siden 2010, og har vunnet denne på alle de store mesterskapene (VM 2010, EM 2011, Paralympics 2012 og VM 2013).X