go up

  


 


Mariann Mæland hadde gått hele uken og ventet på å komme i gang, og i forsøket forbedret hun sin norske rekord med fire sekunder; tiden ble 1.52,74. Selv om det gikk litt saktere i finalen, så holdt det likevel til en flott bronsemedalje. Elizabeth Johnson fra Storbritannia vant 100m bryst på 1.38,82 – og forbedret med det sin egen verdensrekord med over to sekunder. Katrina Porter fra Australia kapret sølvet fire hundredeler før Marianne.


 


På 200m medley  var russiske Olesya Vladykina helt suveren med 2.35,83 og forbedret verdensrekorden med nesten 12 sekunder. Amerikanske Jessica Long tok sølv.


 


VM i svømming på kortbane for funksjonshemmede er nå over, og det ble en rekke gode prestasjoner av de norske utøverne. Cecilie tok en medalje av hver valør, mens Mariann fikk ett gull og en bronse. Og når Sarah og Marianne fikk en bronse hver, så ble det et svært vellykket mesterskap for de norske utøverne!


 


  


VM-bronse til en blid Marianne Mæland!


 


  


Bronse på mesterskapets siste dag til Mariann Vestbøstad


  

Under siste dag av VM for funksjonshemmede i Rio de Janeiro svømte Marianne Mæland inn til bronsemedalje på 100m bryst. Med tiden 1.53,46 var hun fattige fire hundredeler bak sølvplassen. Mariann Vestbøstad vant også bronsemedalje, på 200m medley med tiden 3.06,84 som er ny norsk rekord. Alle de fire norske svømmerne tok medalje i VM; det ble totalt 2 gull, 1 sølv og 4 bronse, og de satte 7 norske rekorder og en verdensrekord!

X