go up

Tiden til Stiberg er faktisk den tiende raskeste tiden på øvelsen i verden i år.

Cecilie W. Johanneseen fra Karmøy var en annen svømmer som slo til for fullt under finalesekvensen i går. Med en liten pers i forsøket på 400 fri svømte hun seg greit til finalen. Der slo hun personlig rekord med nesten tre sekunder og slo i mål på meget fine 4.13,40 og sjetteplass. Tiden gir også nok poeng til at Cecilie rykker opp fra rekrutt- til utfordrergruppa på landslaget.

Landslagsjef Petter Løvberg roser spesielt disse to jentene for at de klarer å holde fokus på seg selv og sine oppgaver og ikke er opptatt av sine konkurenter.

Alexander Dale Oen slo for første gang i sin kariere verdensstjernen Oleg Lisogor i et samløp men det ble allikevel bare bronse på vår etterhvert så meriterte stjerne. Tiden ble 59,42, et lite stykke fra rekorden på 58,70.
I Berlin skal Alex gå litt mer kontrolert ut første 50m for så å ha mer å gi på den siste delen av løpet. Denne gang ble det litt for masete ut, i følge landslagsjefen.

Øvrige finaletider fra dag to i Stockholm:

Henriette Martinsen, 32,03 på 50 bryst (delt 7.plass)
Katharina Stiberg, 32,03 på 50 bryst (delt 7.plass)
Sara Nordenstam, 4.45,32 på 400 im (nr. 6)
Anne-Mari Gulbrandsen, 2.29,00 på 200 bryst (nr. 7)
Sara Nordenstam, 200 bryst på 2.31,53 (nr. 8)

World Cup fortsetter nå i Berlin lørdag og søndag. Se arrangørens hjemmesider for mer informasjon her


 


 


 


 

 


 


 


 


 


 


  

Katharina Stiberg viste høy internasjonal klasse med sin svømming i finalen på 50 butterfly i Stockholm i går. Bjerkviksvømmeren noterte ny norsk rekord under forsøkene med 26,92 og syvende plass der. I finalen tok hun enda et stort steg fremover og slo inn til meget sterke 26,45. Norsk rekord, femteplass i finalen og kvalifisert for elitegruppa på landslaget på en og samme gang. Vi gratulerer!

X