go up


  


Prefabrikerte stålbasseng gir uante muligheter og mer holdbare løsninger, også i forbindelse med rehabilitering.

Allerede nå står syv OL-basseng fra Myrtha Pools klare i London, og selskapet har levert bassengløsninger til mer enn 50 internasjonale svømmemesterskap over hele verden.
Blant annet inneholder samarbeidet et fokus på et modulbasert svømmebassengkonsept kalt 2521, men også innen andre områder vil samarbeidet være sterkt.
-2521-konseptet og stålbasseng passer som hånd i hanske, og vi håper vår nye samarbeidspartner vil finne det norske markedet interessant. Myrtha Pools samarbeider også med det internasjonale svømmeforbundet FINA, og land som USA, Canada og Russland, så du kan trygt si at vi er i det gode selskap, kommenterer en optimistisk svømmepresident og anleggsansvarlig, Per Rune Eknes.
-Vi er svært fornøyd med å samarbeide med svømmeforbundet, forteller daglig leder i PoolTech, Rolf Bagle. NSF innehar mye anleggskompetanse, og er også et forbund i sterk vekst på alle måter. Vi ser derfor fram til samarbeidet, avslutter han.


For ytterligere informasjon:
President i Norges Svømmeforbund, Per Rune Eknes, mobil 9223 4847
Daglig leder Pooltech, Rolf Bagle, mobil 9204 6145


 


  


Fra venstre: Generalsekretær Bjørn Soleng i Norges Svømmeforbund, daglig leder Rolf Bagle i PoolTech as, Myrtha Pools eksportsjef Markus Rötger, president Per Rune Eknes i Norges Svømmeforbund.
Foto: Bo Norseng


 

Myrtha Pools og deres norske leverandør PoolTech har undertegnet en samarbeidsavtale med Norges Svømmeforbund i forhold til anleggsarbeidet i forbundet. Italienske Myrtha Pools er en av verdens største svømmebassengleverandører. Blant annet inneholder samarbeidet et fokus på et modulbasert svømmebassengkonsept kalt 2521, men også innen andre områder vil samarbeidet være sterkt.

X