go up

 


Åpen samling er en felles samling landslag, for utøvere som er på vei oppover og for nye svømmere. I år var også utøverne i den den nyopprettede satsingsgruppen for S14-klassen med. Totalt en god blanding av utøvere – men alle med samme mål om å bli så gode som mulig.


 


Det var fullt program gjennom hele helga og mye trening; 3 økter i vann og 2 økter med basistrening sistnevnte ledet av Olympiatoppens fagsansatte. Og det var fullt fokus og full innsats fra samtlige deltakere gjennom hele helgen. Det var også satt av tid til informasjon og råd med tanke på veien videre for våre talenter, inkludert her et foredrag med Kjetil André Aamodt. Han er ansatt i Olympiatoppen for å følge opp «Morgendagens utøvere» – og med utgangspunkt i egen erfaring kom han med mange gode råd til våre utøvere.


 


Fornøyd landslagstrener


 Landslagstrener Morten Eklund var svært godt fornøyd med hva han så i løpet av helga og er optimistisk med tanke årene som kommer. «Bassenget på NIH var fullt av svømmere som alle er topp motivert og ønsker å satse videre. De fleste av svømmerne hadde med trener på samlingen og vi ser at det jobbes bedre og bedre rundt om i klubbene og vi håper og tror en slik samling gir både inspirasjon og er med og legger grunnlaget for enda bedre oppfølging i klubbene.


 


Satsingsgruppe S 14


Svømmeforbundet har tidligere hatt en slik gruppe og nå er det igjen opprettet en egen gruppe for svømmere i S14-klassen som satser på svømming og har et klart mål om å satse videre for å bli gode. Med denne gruppen vil Svømmeforbundet gi et tilbud til om ekstra oppfølging og utvikling for S14-svømmere. Trener for gruppen er Rasmus Møller Jensen. Han er trener i Tromsø Svømmeklubb og også trener for Adam Ismael Wenham. Trude Halvorsen vil være med som leder på noe av gruppens aktiviteter.


 


Deltakere på årets samling 


 


Landslag


Sarah Louise Rung, Madla Svømmeklubb


Ingrid Djupskås, Drammen Svømmeklubb


Mina Marie Heyerdahl Klausen, Drammen Svømmeklubb


Andreas Bjørnstad, Drammen Svømmeklubb


Ingrid Thunem, Tromsø Svømmeklubb


Ragna Forså, Mosjøen Svømmeklubb


 


Øvrige


Marte Heggertveit, Åstveit Svømmeklubb


Heidi-Ann Skjensvold, Delfana Svømmeklubb


Lene Knudsen, Kvæfjord Svømmeklubb


Ingvild Bye, Kolbotn Svømmeklubb


Eirik Sætra Karlsen, Kolbotn Svømmeklubb


Kirsti Svinø, Oslo IL Svømming


 


Satsingsgruppe S14


Arja Johansen, Ås Svømmeklubb


Rona Hjelmstad, Skjetten Svømming


Adam Ismael Wenham, Tromsø Svømmeklubb


Marcus Haus, Eid Symjeklubb


 


 


Flere bilder fra samlingen er lagt ut på Svømmeforbundets side på Facebook.

Denne helgen var i alt 17 utøvere samlet på Olympiatoppen og Åpen samling for funksjonshemmede. Det er fjerde året på rad vi har en slik samling og både erfaringer og tilbakemeldinger viser at dette er en type samling vi skal fortsette med! Derfor er også dato for neste års samling satt – 5.-7. desember på Olympiatoppen.

X