go up

Vi ønsker velkommen til alle som har lyst til å treffe gamle kjente igjen; eneste krav er at du har kunnet svømme, evt tatt tider med begge hender, og har lyst til å feste sammen med andre tidligere klorjunkier.

Kvelden starter med deilig tapas som inngår i bilettprisen, og fortsetter med åpen bar hvor man kan kjøpe det man har behov for av energidrikk. Musikken blir spesialsammensatt for kvelden, så sommerleir-klassikere kan forventes. Her kan man forresten komme med forhåndsønsker!

Vi har fått mye positiv respons og den forløpige påmeldningslisten er lang og go’ med deltakere fra opptil flere kontinenter! Det er 100% sikkert at vi ikke har klart å få tak i email adressen til alle vi ønsker å treffe igjen, så vær snill: Spre budskapet!!


Nå må vi formalisere ting, så her er prosedyren:
Påmelding = Betaling av festavgift = 400 kr inkl inngang Røkeriet, nydelig tapas, fengende flott sommerleir musikk, mange glade gjensyn.

Påmeldingfrist = 1. oktober

Betaling til konto: 9713 1841 586
Hansafest-06
v/ Elin Austevoll
Giljavegen 53
5200 Os

Merk betaling med Hansafest-06 og navn


Kontaktperson
Elin Austevoll – e-post: elin.au@online.no 

Da er du etterlyst!
I Bergen, nærmere bestemt Røkeriet på Verftet, 21. oktober kl 19 blir det fest for alle Sentralbadets stamgjester fra Hansaperioden 1989-1996!

X