go up

Tekst og foto: Arild Haugland.

Som en avslutning på turneringen ble Stavangerlaget utfordret til å møte et lag sammensatt av de beste spillerene fra de danske lagene som deltok. Stavanger vant denne “landskampen” med 11-6.

Fredag før turneringen startet ble det lansert et nytt vannpolokonsept – “havnepolo”. Her spilles korte kamper med 3 spillere på hvert lag på en oppblåsbar bane som enkelt kan plassere i havner, innsjøer o.l. Konseptet minner om “fotballbinger”. Stavangers første lag vant også denne miniturneringen, mens 2. laget fikk 6. plass.

Klubben har nå trening 3 ganger i uken i Stavanger svømmehall. I sommer har laget vært på treningsleir i Kroatia, hatt treninger i utendørsbassenget “gamlingen” og var derfor godt forberedt til turneringshelgen. NM i vannpolo arrangeres i Stavanger Svømmehall 15-16 oktober. 


 


På Stavangerlaget deltok: Ragnar Svendsen, Arild Haugland, Kjell Hegre, Tor Tønnessen, Kjetil Jakobsen, Dag Andre Leireng, Jørn Steinsvik, Jon Erik Jakobsen, Helge Jonassen, Falke H. Omdal og Espen Lode Tønnessen.


 


 


 

Stavanger har nå deltatt 9 ganger i den årlige vannpolo turneringen i Silkeborg. Endelig lykkes det å dra av gårde med seieren. Laget har tidligere oppnådd ulike plasseringer i turneringen fra 7.-2. plass. SVK vant sine 3 innlende kamper og i finalen ble det 8-2 seier over Sønderborg. Lagets juniorer viste at det gror godt i byens vannpolomiljø!

X