go up

 


 


Norges Svømmeforbund vil ta ut ca. 20 svømmere til mesterskapet, og det er kun resultatene fra junior NM på Hamar 27. – 30. november som vil telle som uttak.

Svømmere som kvalifiserer seg til mesterskapet samles på Hamar direkte etter junior NM, og laget reiser samlet fra Hamar til København fredag den 3. desember. Klubber som har aktuelle svømmere må derfor planlegge dette med tanke på bestilling av reise etc. (jfr. idrettsbillett på fly som kan endres). NSF bestiller billetter til og fra København.

Det kan  være aktuelt at vi på noen øvelser stiller med to svømmere, mens vi på andre øvelser ikke stiller med noen svømmere. Her vil nivå på øvelsene være avgjørende for uttak.

De fleste internasjonale mesterskap går over en uke. Uttakskriteriene for NJM vil i år medføre at vi stiller med formsvømmere i i København første helgen i desember. Vi gir her også svømmerne erfaring i å opprettholde fokus og form i løpet av en hel mesterskapsuke. Dette betyr at de som ønsker å komme med i laget må prioritere sin form topp til junior NM – junior Nordisk uken.

Mer informasjon om Junior Nordisk og samlingen i forkant vil komme når vi nærmer oss junior NM.Vi ønsker svømmere og trenere lykke til med forberedelsene.Nordisk Junior Mesterskap (NJM) i svømming vil avholdes i København i Danmark 4. – 5. desember 2004 for årsklassene 87/88 gutter og 89/90 jenter.

X