go up

Sara uttalte selv at hun følte hun hadde gjort et perfekt løp i forsøkene. Likevel svømmmer hun fortere i semifinalen og enda fortere i finalen. Det tyder på en svømmer som ikke bare er i fantastisk form men som også holder 100% fokus på seg selv og sine oppgaver.
Selv om Sara har vært med i mange internasjonale mesterskap før er dette hennes første medalje. Det går helt fint at den kom i OL Sara.

Europarekorden ble senket med hele 72 hundredeler og egen personlig rekord med 75 hundredeler.


 


Resultater fra finalen på damenes 200 bryst ser du her (Ta en titt på splittene til Sara!)


 


 


 


 

Sara Nordenstam fra Lambertseter Svømmeklubb tok i natt OL-bronse på 200 bryst i Beijing. Les det der en gang til! Bronse i OL til Sara Nordenstam!! Og det gikk unna på ny europarekord i tillegg. Sara svømte et fantastisk løp og lå på fjerdeplass tett bak Mirna Jukic helt til det var igjen 10-15 meter. Da kom hun med en superfinish og slo i veggen til fantastiske 2.23,02. To tiendeler foran Jukic og kun sekundet bak Leisel Jones på andreplass. Rebecca Soni fra USA vant på ny verdensrekord 2.20,22. Vi gratulerer Sara, Lambertseter Svømmeklubb og hele svømme Norge med denne herlige bronsemedaljen.

X