go up

Norges Olympiske Akademi er en møteplass for all ungdom som er interessert i idrett. Tema i år er holdninger og fairplay. Hvis du er interresert i verdisynet og det holdningsskapende arbeidet i idretten, eller hvordan toppidrettsutøvere ser på fairplay, så er Norges Olympiske Akademi en arena for deg.

Som forelesere kommer blant annet hoppsjef Jan Erik Aalbu, sprintlangrennsutøver Håvard Bjerkli og sosialantropolog og forfatter Thomas Hylland Eriksen.

I tillegg til det faglige er dette en unik møteplass, hvor det sosiale, kulturelle og aktivitet står sentralt. Tre av deltagerne på Akademiet på Lillehammer vil neste sommer få mulighet til å delta på det Internasjonale Olympiske Akademiet i Olympia i Hellas.

For mer informasjon, se vedlagte program.

Hvis du har lyst til å delta, så må du innen 9. juni sende noen få ord om deg selv og hvorfor du ønsker å delta til NSF v/Hilde Elise Hansen, e-mail: hilde@svomming.noNSF vil dekke reise, opphold og kursavgift for to personer, som har lyst til å delta på Norges Olympiske Akademi på Lillehammer fra 21 – 24 august. For å delta må du være mellom 18 – 35 år. Send noen ord om deg selv til hilde@svomming.no innen 9. juni.

X