go up

Synkronsvømming har idag god utvikling i Norge, og det er fler klubber som ønsker å starte opp grenen. NSF har også kjøpt inn opplæringssystem fra Canada, Star Program, på norsk Stjernesystemet. 

De første nivåene i Stjernesystemet er en del av Synkronskolen. 

Del 4 synkron i Trener 1 kurset tilbys i Oslo 14.-16. august 2015.

Alle klubber med synkronsvømming, og som tenker å starte opp med synkronsvømming bør sende sine trenere på dette. På dette trenerkurset får trenerne god innføring i stjerne 1 og 2.
På dette kurset vil det være et unntak om å ha gjennomført del 3 først. Men deltagerne må ta del 3 så snart det lar seg gjøre. Deltagerne må ha gjennomført del 1 og 2 før del 4. 
For å bli trener i synkronsvømming må man ikke ha drevet med synkronsvømming selv. På dette kurset vil det bli en innføring i stjerne 1 og 2 for de som ikke har gjennomført disse nivåene selv. 
Det anbefales at alle klubber med synkronsvømming eller med planer om å starte opp synkronsvømming sender trenere på dette kurset. Det vil ikke bli arrangert del 4 synkron igjen før om ett år. 
Påmelding gjøres via www.idrettskurs.no. 
Les mer om Stjernesystemet.
Les mer om Synkronskolen.
Mer info om trener 1 utdanningen finner du her. 
Spørsmål:
Ta kontakt med Cathrine Aa Dalen, cathrine@svomming.no eller Tore deFaveri, tore@svomming.no
Del 4 synkron i Trener 1 kurset tilbys i Oslo 14. – 16. august 2015.

Alle klubber med synkronsvømming, og som tenker å starte opp med synkronsvømming bør sende sine trenere på dette. På dette trenerkurset får trenerne god innføring i stjerne 1 og 2 som er de første nivåene i Synkronskolen. 
X