go up

Helgens første rekord for Ingvild kom på 100 butterfly der hun senket sin to uker gamle rekord med 19 hundredeler til 59,44. Dette er hennes fjerde rekordforbedring på øvelsen sin hun første gang gikk under minuttet for under ganske nøyaktig et år siden.

Ingvild fulgte opp med mer god butterfly på den halve distansen der det ble norsk rekord med 22 hundredeler. Tiden 26,67 er den tiende beste i verden i år i følge FINA sine rankinglister.

Siste rekord kom på 100 rygg der hun slo inn på 1.02,55, nøyaktig et halvt sekund under rekorden fra Berlin.

Siri Eva Kristiansen  sin tid på 50 bryst var 34,06 og et tiendel under kravet til junior EM. Hun var også nære på 200 bryst der hun fikk 2.39,40, et drøyt halvsekund bak kravet.


 


Du kan se alle resultatene fra helgens GP her


 


  


 


 


  


 


 


 


 


 


 


 

Ingvild Snildal fra Asker Svømmeklubb svømte i helgen Grand Prix stevne i Stockholm og noterte der sin femte, sjette og syvende norske rekord på langbane i år. De fire første kom i Berlin andre helgen i mars og Ingvild har dermed satt syv rekorder på to uker. Også klubbvenninnen Siri Eva Kristiansen svømte fort i Stockholm da hun svømte under Junior EM kravet på 50 bryst og ble den andre norske svømmeren som er kvalifisert for sommerens junior EM i Praha.

X