go up

Alexander Dale Oen gjorde som kjent en sterk 200 bryst i går og i dag håpet hele Stavanger Svømmehall å få se Alex sette ny rekord på favorittdistansen 100 bryst. Dessverre manglet det litt på et par detaljer så sluttiden til Alex ble 58,29, kun 15 hundredeler bak rekorden fra april 2008.

En annen av våre store stjerner som har vist sterk svømming igjen i dette NM er Sara Nordenstam. I dag var hun kun et lite sekund fra norsk rekord på 400 medley, på en tid det er lenge siden Sara har vært i nærheten av. Det er gledelig.


 


Nære rekord  var også Thomas Ole Fadnes fra SSC som etter en rå 100 fri bommet på Sander Smørdals rekord med kun to tideler. Ikke ofte vi ser tider under 49 i Norge.


 


NM avsluttes med forsøk og finaler i morgen.


 


 

Etter Alexander Dale Oens rekord på 200 bryst i går, fulgte Ingvild Snildal og Cecilie Waage Johannessen opp i dag med hver sin solide norske rekord. Cecilie var først ute med 1.57,45 på 200 fri, som er 1,8 sekunder bedre enn hennes egen gamle rekord fra november i fjor. Ingvild svømte deretter en veldig god 100 rygg og senket Katharina Stibergs rekord fra NM i fjor med 21 hundredeler til 59,35.

X