go up


Sportssjef Petter Løvberg er overrasket over de gode tidene Ingvild leverte når han samtidig vet at hun denne våren har løftet treningsnivået både i vann og på land betydelig. Ingvild har vært gjennom en tøff treningsperiode nå, og alt tyder på at hun tåler den økte treningsbelastningen utmerket. Hun svømte fort også på denne tiden i forrige sesong, men med de tidene hun presterer her blir det meget spennende å følge utviklingen videre.


 


Det var også mange andre gode resultater som gir grunn til fortsatt optimisme for Norsk svømming. Sara Nordenstam, Lambertseter SvK, er definitivt tilbake i godt slag igjen, og tiden 2.31.87 på 200 meter bryst var den første personlige rekorden hun har satt på 5 år. Denne tiden ga henne også høyeste poengsum for damer og dermed bestemannspremien på 10000, – kr. For herrer gikk bestemannspremien ikke uventet til Alexander Dale Oen på 100 for sin 100 meter bryst på den sterke tiden 1.01.99.


 


Siri Eva Kristiansens, Asker sk, tid i forsøket på 50 meter bryst 33.84 er faktisk under kvalifiseringskravet til junior EM, men her er hun for ung til å delta. Det blir imidlertid spennende å se hva hun kan prestere i European Youth Olympic Festival i slutten av juli.


 


Karoline Brudvik Sanderud, Hamar IL og Victoria Løken, Ålesund SK satte flere personlige rekorder. Dette viser at de er i rute foran Mare Nostrum stevnene i Canet og Barcelona om 12 dager.


 


Det er også flere gode resultater bak våre landslagssvømmere, og spesielt Ina Kristine Pedersens, Moss, sterke tid på 100 meter fri 58.48 ble lagt merke til.


 


Det er 35 år siden sist det ble arrangert et svømmestevne på Frognerbadet, og resultatene under helgens stevne tyder på at vil legges flere arrangementer hit.


 


Se alle resultater fra stevnet på www.livetiming.no

Ingvild fra Asker svømmeklubb svømte inn til den sterke tiden 27.48 på 50 meter butterfly under Speedo langbane Cup på Frognerbadet søndag ettermiddag. Maj Hillesund Mandal SK hadde den gamle rekorden på 27.71 satt for 4 år siden. Ingvild imponerte stort når hun 10 minutter senere i finalen på 100 meter rygg svømte inn til 1.04.25 og enda en ny Norsk seniorrekord. Det var Katharina Stiberg Bjerkvik SK som hadde den gamle rekorden på 1.05.01 satt under langbane NM i Trondheim sist sommer.

X