go up

Alexander Dale Oen fra Vestkantsvømmerne viser flott form i Ankern og svømte i dag inn til ny juniorrekord på 100 bryst med tiden 1.03.88.

Oen åpnet i et rått tempo og holdt trøkket helt inn og kunste dermed Anders Wold sin gamle rekord med nøyaktig et sekund.

Alexander svømmer finale i ettermiddag sammen med blant andre gårsdagens rekordmann på 50 bryst, Morten Nystrøm. Det ligger ann til en morsom finale.

Bergensvømmernes stafettgutter fortsetter også å imponere. I går satt de rekord på 4×200 fri og i dag svømte gutta inn til ny juniorrekord på 4×100 fri med tiden 3.38.37. Den gamle rekorden var på 3.40.50.

På laget svømte Tommy Godø, Petter Solberg, Andreas D. johnsen og Ørjan Cato Johnsen.

I kveldens finaler ser vi frem til mange spennende løp. Maj Hillesund på 100 fly for eksempel. Maj var rett bak den norske rekorden i forøkene i dag og vi håper jo at en ny rekord ryker i kveld. Anne-Mari Gulbrandsen så også bra ut på 50 bryst i dag og med klaff går hun under 33.0 i finalen.

Og så har vi jo nevnte 100 bryst finale for gutta og mere til…

Mye å glede seg til med andre ord! Følg NM via svomming.no.Formiddagsøkten lørdag ga to nye norske juniorrekorder og fremgangen ser ut til å kunne fortsette utover i finaleøkten også.

X