go up

Tiden ble oppnådd i et omsvømmings heat for B-finalen og var en senking av tiden i fosøket med hele syv tideler. Frem til dette løpet hadde Henriette latt være å svømme med heldrakt i Mare Nostrum konkuransene, men til omsvømmingen ble hun overtalt av trenerne til å svømme med heldrakt. Det viste seg å gi en svært positiv effekt. I morgen svømmer Henriette 100 fri, denne gang helt sikkert med heldrakt. Les mer om draktskifte i BT

Henriettes klubbkamerat, Alexander Dale Oen, gjorde en veldig fin 200 bryst i finalen i dag. Fokuset lå på å gjøre et godt gjennomført løp, hvilket han så absolutt klarte. Sportssjef Petter Løvberg og trener Stig Leganger-Hansen forteller om god teknisk kontroll med lav frekvens, sterke tak og god flyt. Tiden ble 2.16,48 og holdt til en 7.plass i finalen der Kosuke Kitajima fra japan vant på 2.12,82.
I morgen svømmer Alex 100 bryst, øvelsen han tok bronsen på i Canet for noen dager siden.


Anne-Mari Gulbrandsen droppet bra fra forsøket med 32,74 i finalen på 50 bryst og ble nummer fem. Tara Kirk fra USA vant med 31,09. Dessverre måtte Anne-Mari trekke seg fra finalen på grunn av smerter i skulderen. Forhåpentligvis er hun bra igjen til morgendagens 100 bryst.

Sara Nordenstam som har hatt en veldig fin første del av Mare Nostrum var svært uheldig og ble akutt syk etter lunsjen i dag. Det resulterte i en 200 medley der hun såvidt orket å svømme igjennom og strykning på 200 bryst.
Vi håper på god og rask bedring for Sara, slik at hun kan fortsette den fine utviklingen hun er inne i.

Gard Kvale svømte igjen finale på 200 medley som han gjorde i Canet. Også denne gang droppet han i finalen og gjorde 2.06,46 og ble nummer syv. Thiago Pereira fra Brasil vant på ny stevnrekord, 1.59,47.

Forsøkene i morgen starter klokken 09:30 og finalene klokken 16:00.

Alle resultater finner du her


 


 


 


 


 
Henriette Brekke fra Vestkantsvømmerne tangerte i dag den norske seniorrekorden på 50 fri med flotte 26,02. Hun deler nå rekorden med Vibeke Lambersøy Johansen som svømte på samme tid for snart 11 år siden. Tiden er selvsagt også ny norsk juniorrekord.

X