go up

 Ulla Lucenius på norgesbesøk.Seminaret samlet 22 deltakere og vi har lært om nye figurer, slik som KIPNUS og SYKLON, og undret over hva nye grunnstillinger som ”AIRBORNE SPLIT” skal bli hetende på norsk. I tillegg har vi lurt på hvorfor de nå har innført 1440º fortsatt spinn (ja, det er fire -4- runder!) når vi syntes det var akkurat passe med 720º (eller bare to runder).

Synkronutvalget takker Ulla og deltakerne for en fantastisk og lærerik helg, og minner om at de nye synkron-reglene ligger på FINAs hjemmeside.

Hvis noen har spørsmål om de nye reglene eller har et navneforslag på grunnstillingen nedenfor, er det riktige å ta kontakt med Synkronutvalget.


 Airborne split position


 Synkronhilsen
Maja Elstad, leder i Synkronutvalget


 Deltagerne på seminaret (litt uklart, men trykk på bildet for større versjon).


 


 


 

Helgen 24.-25. oktober avholdt Synkronutvalget synkron-seminar. Ulla Lucenius kom fra Finland for å lære bort de nye elementene som gjelder i synkronsvømming for perioden 2009-2013. Seminaret var delt inn i en teoretisk del på lørdagen, med gjennomgang av alle nye stillinger, bevegelser og figurer, mens søndagen var viet det våte element. Da fikk alle deltakerne prøvd ut sine nyervervete kunnskaper under kyndig veiledning av Ulla.

X