go up

UPC – selskapet som styrer kanalvalget for de fleste kanalpakkene her i Norge – sender i disse dager ut skjema for kanal-valg til rundt 330 000 husstander i Norge. Det er lagt opp til en grunnpakke, hvor UPC har tatt med Viasat som sportskanalen, og dermed utelatt Eurosport. Går grunnpakken gjennom vil TV-svømming begrense seg til det lille NRK sender.


 


I tillegg til grunnpakken inviteres seerne til å krysse av på andre kanalvalg hvis de heller vil ha dem, og på denne listen står Eurosport. De kanalene som får flest stemmer vil tilslutt inngå i grunnpakken. Det er stor fare for at mange passivt aksepterer grunnpakken, og dermed blir det minimalt med svømming på de norske TV-skjermene.


 


Hvis du fortsatt vil ha de store begivenhetene innen svømming på skjermen, så bør du stemme på Eurosport.


 


Du kan lese mer om UPC sitt kanalvalg her. 


 


 

UPC er en av kanaldistributørene som har stor markedsandel i Norge, og i disse dager har de avstemning om hvilke TV-kanaler som skal inngå i kanalpakkene. Eurosport er den kanalen som sender svømming fra stort sett alle de internasjonale svømmemesterskapene, men Eurosport er ikke foreslått til å inngå i den såkalte “grunnpakken”. Vi anbefaler derfor svømmeinteresserte om å krysse av for Eurosport, slik at man får sett de store svømmebegivenhetene på norske TV-skjermer også i framtiden.

X