go up

I 2016 går Norges Svømmeforbunds mosjonskampanjen til Kreta – “Svøm langt – Kreta”. Kampanjen går 1.januar til 31.mars. Les mer om kampanjen, registrering av meter og destinasjonen på www.svomlangt.no.

 

Om “svøm langt kampanjen”

“Svøm langt” er Norges Svømmeforbund årlige mosjonskampanje, som foregår i perioden 1. januar til 31. mars. Kampanjen har hvert år med nærmere 25.000 deltakere, og har med dette utviklet seg til å bli Norges største mosjonskampanje. Blant alle de voksne som svømmer 10.000 meter (funksjonshemmede 5000 meter) og barna som svømmer 2.500 meter (funksjonshemmede 1500 meter) trekker vi vinnere av turer til kampanjens destinasjon!

 

 

FOR DELTAKERE – det er enkelt å bli med!

Registrer dine svømte meter mellom 1.januar og 31.mars og du er med i trekningen av flotte premier. Det er 2 muligheter for å registrere meter:

  1. Registreringskort i svømmehallen (etterspør dette hvis registreringskortene ikke er der).
  2. Elektronisk på www.svomlangt.no.

               *man kan bare registrere 1 gang.

 

 

Premier 
Som i alle år, er det også denne gangen flotte premier til noen heldige deltakere. Apollo er vår reisesponsor og hovedpremien som blir trukket ut blant deltakerne. Alle barn på 13 år og yngre som i perioden svømmer 2.500 meter får et diplom og blir med i trekningen om en ukestur for hele familien (fire personer) til destinasjonen. I tillegg er det trekning av weekendopphold på Thon hotel i Norge for både til voksne og barn. 

Facebook: Kampanjen har selvfølgelig en facebook Følg med!

 

Svømming er topp – sjekk ut www.svomlangt.no

Norges Svømmeforbunds har en egen webside for mosjonssvømming. Her finner du treningsprogrammer, teknikktips, landtrening og annet nyttig, samt informasjon om NSFs årlige mosjonskampanje (“svøm deg til kampanjen”). Sjekk – www.svomlangt.no.

 

 

FOR SVØMMEHALLER  – arrangører av kampanjen

Ca 250 svømmehaller over hele landet står som arrangører av svøm langt kampanjen!

Hensikten med kampanjen 
Hensikten med kampanjen er å være med skape gode mosjonsvaner for den norske befolkningen, ved å motivere dem til å bruke svømmehallen som arena for fysisk aktivitet.

Målet er å få flest mulig voksen til å svømme 10.000 meter i løpet av kampanjeperioden (5.000 meter for funksjonshemmede), og flest mulig barn til å svømme 2.500 meter (1.500 meter for funksjonshemmede). Det er 16. gang Norges Svømmeforbund arrangerer kampanjen og man har nå klart å etablere seg med rett over 200 deltakende svømmehaller over hele landet.

Arrangementspakke 
Alle svømmehaller som registrerer seg som arrangør via svomlangt.no innen fristen (15.oktober) vil få tilsendt en gratis arrangementspakke i begynnelsen av desember. Den består av plakater, registreringskort, brosjyremateriell og én t-skjorter til hver av de ansatte i svømmehallen. NB! Det er gratis for svømmehallene å være med!

Premie til svømmehaller: Den svømmehall som i sin kategori har flest antall deltagere i forhold til årlig besøk vil få utstyr til svømmehallen for kr 5.000,- fra Klubben AS (www.klubben.no). Svømmehallene blir delt inn i tre kategorier rangert etter årlige besøk: 

     Kategori 1à 29.999,

     Kategori 2; 30.000 à 99.999,

     Kategori 3; 100.000 à

Bli med og skap aktivitet i din svømmehall! Nesten halvparten av svømmehallene meldte om økt besøk i kampanjeperioden i fjor, så dette er noe som skaper engasjementJ


 

Registrering for  svømmehaller til den årlige “Svøm langt kampanjen” er åpen 1.september til 15.oktober hvert år på www.svomlangt.no. Registrer dere tidlig!

Kontaktperson for kampanjen i Norges Svømmeforbund er; 
Lasse Hoel; mail; lasse@svomming.no 

 

Våre samarbeidspartnere til “Svøm langt kampanjen” er;

 

           

 

                                         

X