go up

Alle voksne som svømmer 10.000 meter innen 31. mars 2008 blir med i trekningen om en reise for to personer til Madrid, med overnatting på hotellet Hospés Madrid. Premien sponses av Spanias ambassade, turistavdelingen og Hospés.


De andre premiene er gavekort for to personer på et Rica-hotell i Norge eller Sverige.


 


Alle barn, 13 år og yngre, som i perioden svømmer 2.500 meter får et diplom, og blir med i trekningen om en tur til Gøteborg for to barn og to voksne. Det blir overnatting på et Rica hotell i Gøteborg, samt inngangsbilletter til Liseberg.


 


 


Svømmehallene er arrangører
Det er svømmehallene som arrangerer Svøm deg til Spania. Alle svømmehaller som har meldt seg på som arrangør, har fått nødvendig materiell (plakater, t-skjorter, registreringskort) til å synliggjøre kampanjen.


Her finner du liste over svømmehaller som arrangerer Svøm deg til Spania.NB! Svømmehallene skal ved endt kampanje registrere resultatene sine her.


 


 


Hvordan delta
For å delta i konkurransen tar man kontakt med svømmehallen og ber om et registreringskort. På registreringskortet fører man på antall svømte meter for hver gang man svømmer. Man bestemmer selv hvor langt, hvor ofte og når man ønsker å svømme. Meld dere på ved å kontakte nærmeste svømmehall.


Man kan også registrere sine svømte meter via internett. Dette gjør man ved å registrere seg som bruker på denne siden. Hvis ikke svømmehallen din står som arrangør, kan du benytte den elektroniske løsningen for å delta i kampanjen.


Siste frist for registrering av resultater er 7. april og vinnerne vil bli trukket og offentliggjort i uke 17.


 


Hva er Svøm deg til Spania?


Svøm deg til… er Norges Svømmeforbunds årlige mosjonskampanje som foregår i perioden 1. januar til 31. mars. Målet er å skape gode mosjonsvaner for den norske befolkning, ved å motivere dem til å bruke svømmehallen som arena for fysisk aktivitet. Etter turgåing er svømming den aktivitet som er mest populær som mosjonsaktivitet i Norge. Det er årlig ca 400.000 faste brukere av svømmehallene, og de aller færreste er medlemmer i NSFs klubber. NSF er opptatt av å tilby utfordrende og motiverende aktiviteter for alle som bruker svømmehallene, uansett om de er medlemmer eller ikke.


Et av målene med kampanjen er å få flest mulig voksne til å svømme mer enn 10.000 meter, og flest mulig barn (13 år og yngre) til å svømme mer enn 2.500 meter. For funksjonshemmede er kravene respektive 5.000 og 1.500 meter.


Det er 12. gang Norges Svømmeforbund arrangerer denne mosjonskampanjen. Klikk her for å se hvordan det har gått i noen av de tidligere kampanjene.


 


Kontaktperson for kampanjen i Svømmeforbundet er; Ingrid Haslev Anmarkrud, mail; ingrid@svomming.no og telefon; 21 02 96 72


 


Foto: www.spain.info/no


 


Samarbeidspartnere til Svøm deg til Spania 

 Den 1. januar 2008 gikk startskuddet for Norges Svømmeforbunds årlige aktivitetskampanje, hvor de voksne kan vinne en tur til Madrid, og barna en tur til Gøteborg.

X