go up

Alle voksne som svømmer 10.000 meter innen 31. mars 2006 blir med i trekningen om en reise for to personer til Sicilia, med Event Travel. De andre premiene er blant annet gavekort på familieopphold på valgfrie vandrerhjem i Norge med Norske Vandrerhjem, samt gavekort for to personer på et Rica-hotell i Norge eller Sverige.


 


Alle barn, under 13 år, som i perioden svømmer 2.500 meter får et diplom, og blir med i trekningen om en tur til Stockholm for to barn og to voksne. Det blir overnatting på et Rica hotell i Stockholm, samt inngangsbilletter til Skansen.


 


Ved å klikke på bildet over, får du opp en pdf-fil av kampanjeplakaten.


 


Arrangør?


Alle arrangører kan registrere sluttresultat på web. Det er sendt ut brev om dette i slutten av februar. Klikk her for å komme til sluttregistreringsskjema


 


Hvordan delta


For å delta i konkurransen tar man kontakt med svømmehallen og ber om et registreringskort. På registreringskortet fører man på antall svømte meter for hver gang man svømmer. Man bestemmer selv hvor langt, hvor ofte og når man ønsker å svømme. Meld dere på ved å kontakte nærmeste svømmehall.


Liste over arrangører.


 


Man kan også registrere sine svømte meter via internett.


 


Det er 10. gang Norges Svømmeforbund arrangerer denne type aktivitetskampanje. Kampanjen har hvert år hatt et stort antall deltagere. Fjorårets kampanje, Svøm deg til Madeira … og til Liseberg, ble en stor suksess med mer enn 30.000 deltagere fordelt på nærmere 200 svømmehaller.


 


Foto: Fototeca ENIT – Vito Arcomano


 


Samarbeidspartnere


       


 


        

Den 1. januar 2006 gikk startskuddet for Norges Svømmeforbunds årlige aktivitetskampanje, hvor de voksne kan vinne tur til Sicilia, og barna tur til Stockholm.

X