go up

Info om kampanjen


Med denne kamanjen håper vi å få flest mulig voksne til å svømme 10.000 meter eller mer i løpet av kampanjeperioden, som er fra 1. januar til 31. mars. Alle som klarer dette blir med i trekningen av en ukestur for to personer til Sardinia, inkludert reise og hotell, sponset av Sardinia Reiser. Alle barn som svømmer 2.500 meter blir med i trekningen om en weekendtur for to barn og to voksne med overnatting på et Scandic Hotell i København, og inngangsbilletter til Tivoli. Med barn mener vi 13 år og yngre, født i 1996 eller senere.


Hvordan delta


For å delta tar du kontakt med svømmehallen der du bor og får et registreringskort. På registreringskortet fører du på antall svømte meter for hver gang du er og svømmer. Du bestemmer selv når, hvor ofte og hvor langt du vil svømme hver gang. Registreringskortet oppbevares i en egen boks i svømmehallen og når kampanjen er over sender svømmehallen en samlet oversikt over resultatene fra deres svømmehall.
Du kan også registrere deg på internett og registrere dine meter her.


 


Ambassadører


Til årets kampanje har vi for første gang samlet et ambassadørkorps, som skal hjelpe oss å få publisitet rundt kampanjen. I vårt eksklusive ambassadørkorps finner du både en president, OL-medaljør og kostholdsekspert. Du kan lese mer om dem her.


  


Svøm deg til Spania 2008
Forrige kampanje hadde gledelig mange deltagere. Hele 23.000 mennesker rundt omkring i landet, svømte seg til Spania og til sammen deltok 174 arrangører. 6.202 voksne og 2.961 barn (under 13 år) svømte minimum 10.000 og 5.000 meter i kampanjeperioden og det ble til sammen svømt 191.734.629 meter!


Disse resultatene gjør” Svøm deg til….kampanjen” til Norges største mosjonskampanje.


 
 Svømming som mosjon
Svømming er, som alle vet, en flott form for mosjon og på våre mosjonsider finner du gode tips om trening i vannet.
Dersom du underveis i kampanjen ønsker å kjøpe f.eks mosjonsmerker kan du spørre svømmehallen om dette. Dersom svømmehallen ikke selger merker kan du ta kontakt med Idrettsbutikken på telefon 6295 0630 eller e-post til idrettsbutikken@klubben.no


 

   


  


 


 


 


 


  


 


 

Bli med på Norges Svømmeforbunds mosjonskampanje Svøm deg til Sardinia!

X