go up

Her kan arrangører registrere sluttresultat etter 31. mars


Klikk her, så finner du avslutningsbrev og sluttskjema. Husk at sluttskjema skal inn til NSF innen 12. april.


 


Hvordan delta?


Kampanjen er ferdig.


 


 


Hvorfor delta?


Etter turgåing er svømming den aktivitet som er mest populær som mosjonsaktivitet i Norge. Svømming bidrar til å styrke hele kroppen, og er i tillegg skånsom mot leddene. Følelsen av vektløshet i vannet, gir også gode muligheter for alle vektklasser.


Motivasjonen for å trene er alltid veldig høy like etter jul, og vi oppfordrer alle til å lage seg en god treningsrutine ukentlig, hvor svømming er en del av treningen. I tillegg er det jo fint å kunne ta seg en skitur hvis forholdene tillater det. Husk også at i svømmehallen er det syden-temperatur hele året!


 


Tips for å bli en bedre svømmer


I samarbeid med Dagbladet.no har Norges Svømmeforbund laget en serie med tips for alle som måtte ønske å utvikle svømmeteknikken sin. Med disse episodene håper av i at alle, uansett utgangspunkt, skal få gode tips som gjør at de kan svømme mer effektivt og dermed få enda større glede av svømmingen.


Hver søndag gjennom hele kampanjeperioden er det publisert en ny episode på DagbladetTV. Her finner du oversikt over episodene.


 


Hva kan jeg vinne?


Den opplagte premien er “bedre helse”. Men vi har også andre premier…


For å være med i trekningen av premiene, må man ha svømt minimum 10.000m* fra 1. januar til 31. mars 2007. (* Barn på 13 år og yngre må svømme 2.500m. Funksjonshemmede voksne 5.000m, funksjonshemmede barn 1.500m)


Hovedpremie:


En weekendtur for to personer til Island, med overnatting på Reykjavik City Hostel. Flyreise med Icelandair.


Andre premier:


To gavekort på weekendopphold for to personer på et Rica hotell i Norge eller Sverige.


Barnepremien:


En weekendtur for to voksne og to barn med overnatting på Rica Nidelven. Pirbadet i Trondheim gir gratis billetter for hele weekenden.


 


Diplom til barn på 13 år og yngre som svømmer 2.500m


Det er gratis diplom til alle barn som svømmer minimum 2.500m innen 31. mars 2007. Diplomene sendes til din svømmehall i april, og deles ut av ansatte i svømmehallen.


 


Svøm deg til… er Norges Svømmeforbunds årlige mosjonskampanje som foregår i perioden 1. januar til 31. mars. Målet er å skape gode mosjonsvaner for den norske befolkning, ved å motivere dem til å bruke svømmehallen som arena for fysisk aktivitet. 

Ett av målene med kampanjen er å få flest mulig voksne til å svømme mer enn 10.000 meter, og flest mulig barn (under 13 år) til å svømme mer enn 2.500 meter.
For funksjonshemmede er kravene 5.000 meter for voksne og 1.500 meter for barn.


Det er 11. gang Norges Svømmeforbund arrangerer denne mosjonskampanje. I 2006 var dette den største mosjonskampanjen i Norge.

Klikk her for å se hvordan det har gått i noen av de tidligere kampanjene.


Foto: Helga Kvam / Reykjavik City Hostel / InfoserviceFor ytterligere informasjon
Tore de Faveri, tlf: 2102 9672 / e-post: tore@svomming.no   
Joacim Lilleåsen, tlf. 2102 9678 / e-post: joacim@svomming.no


 


 


Samarbeidspartnere til Svøm deg til Island


 Svøm deg til Island ble avsluttet lørdag 31. mars 2007. Den 1. januar 2007 gikk startskuddet for Norges Svømmeforbunds årlige aktivitetskampanje, hvor de voksne denne gang kan vinne en tur til Island og barna en tur til Pirbadet i Trondheim.
Kampanjen pleier å aktivisere ca 25.000 mennesker; klarer vi å øke dette i 2007? Vi venter nå på sluttresultatene fra våre 178 arrangører, slik at vi kan komme tilbake med resultater og premievinnere mot slutten av uke 16.

X