go up

178 svømmehaller er registrert som arrangører i år. Vi er spente på å se hvor mange deltakere som har vært med totalt. I fjor var det 24.254 deltakere fordelt på 181 arrangører.


 


Samarbeidet med Dagbladet.no TV har vært veldig bra. I alle 13 kampanjeukene har det blitt publisert en ny episode med svømmetips, levert av våre to internasjonale toppsvømmere Anne-Mari Gulbrandsen og Alexander Dale Oen. De har nettopp gjort seg ferdig med et godt VM Langbane i Melbourne, Australia.


 


Alle episoder fra Dagbladet TV kan sees her.


 


Arrangørene av Svøm deg til Island skal levere sine oppsummeringer like over påske. Det betyr at den store trekningen av premier vil foregå mot slutten av uke 16. Vinnere kontaktes, og vil publiseres på www.svomming.no


 


Samarbeidspartnere til Svøm deg til Island


 Årets store mosjonskampanje, Svøm deg til Island, ble avsluttet lørdag 31. mars. Alle som har fyllt ut registreringskort i svømmehallen, må levere dette til svømmehallen slik at de kan sluttføre kampanjen og sende sine resultater til Norges Svømmeforbund. Deltakere som har registrert sine meter på internett, trenger ikke levere kort.

X