go up

Robin Dale Oen, som gjorde en flott 100 fri tidligere i EM, skulle i dag ha vært i vannet på 50 fri. Dessverre ligger Robin til sengs med feber i kroppen og det er høyst usikkert om han er klar til guttas 4×100 medley i morgen. Vi håper Robin blir fort frisk.

Karoline B. Sanderud svømte 200 butterfly på 2.20,33 som dessverre er godt over pers. Sara Nordenstam valgte å stryke seg fra den samme øvelsen.

Se våre EM-sider for mer informasjon og følg med på Eurosport i kveld for blant annet finale på 50 bryst herrer og semifinale på 50 bryst for damer.


 


 
Katharina Stiberg er klar for semifinale på 50 bryst
(Foto: Kay-Arild Paulsen)


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Katharina Stiberg gikk i dag videre til semifinale på 50 bryst med tiden 32,40 som er ny personlig rekord med nesten et halvt sekund. Hun ble dermed nummer 11 i forslket og skal svømme semifinale i kveld. Tidligere i mesterskapet svømte hun også semifinale på 50 butterfly og tangerte den norske rekorden på 27,13. Dette fikk vi ikke med oss på svomming.no dessverre fordi hun fikk plassen i semifinalen etter en strykning. Likefullt var det en flott prestasjon som vi selvsagt gleder oss stort over.

X