go up

Gard selv var klar over at det krevdes en tid langt under norsk rekord for å gå forbi Morten Nystrøm i poengsammendraget. Og tidlig i løpet kunne man se at Gard var klar for oppgaven. Han lå hele veien og vippet rundet 1.02.0 på 100-meterne, noe som skulle tilsi 15.30 i slutt-tid.

Hundre meter før mål lå Gard litt for langt bak synes nok de fleste, men en rå avsluttning med siste hundre på 58 tallet gjorde at han bare var 24 hundredeler fra de 880 poengene han måtte ha for å slå Morten.

Gard er nok ikke så veldig misfornøyd, all den tid han satt ny norsk rekord med 12 sekunder og beviste for seg selv og andre at han var god for å gå under VM-kravet som han har slitt litt med denne våren. Desverre har VM-toget gått for denne gang, men ved neste internasjonale mesterskap har vi nok Gard med igjen. Grattis!

Mange andre resultater var også gledelige i går. Vi henviser til våre NM-sider for øvrige resultater og kommentarer.På andre dag av Norgesmesterskapet var Gard Kvale sin prestasjon i en klasse for seg. Gard knuste sin egen 1500 rekord med 12 sekunder og var kun få tideler fra å gå til topps i kampen om kongepokalen.

X