go up

Anne-Mari Gulbrandsen ble den store norske svømmeren under denne ukens World Cup i svømming i Stockholm og Berlin. 20 åringen kom til finale på samtlige brystøvelser og avsluttet søndag med en fjerde plass på 50 meter bryst med ny personlig rekord 31,68, bare 38 hundredeler bak vinneren. Dette var den første personlige rekorden på kortbane til Gulbrandsen siden jubeldagene i Valencia for fire år siden. Der tok hun tre bronsemedaljer i EM kortbane. – Jeg er utrolig glad for å kunne perse seg igjen, sa Anne-Mari etter løpet.


Vant 50 meteren gjorde Elena Bogomazova fra Russland på 31,30


 


Tilbake også på 200 meter


Anne-Mari fulgte opp med 200 meter bryst finale der hun til slutt ble nr. 6 med tiden 2.27,96. Gulbrandsen har lenge syntes denne øvelsen har vært i lengste laget og ønsket å fokusere mer på de korte, imidlertid var hun i dag glad for at hun ikke valgte å stå over.


-Jeg er veldig glad for at jeg svømte denne 200 meteren fordi dette var den beste tiden jeg har svømt på, på 4 år. Det er utrolig morsomt å være på plass i det internasjonale selskapet igjen, understreket hun. Sportssjef i NSF Petter Løvberg var også en fornøyd herremann på søndag. –Anne-Mari har nå befestet den posisjonen i det gode selskap igjen og viste i WC at finaleplassene i EM før jul ikke var noe blaff. Hun viser en sulten holdning og har det morsomt i konkurransene, sa en fornøyd sportssjef.


Best på 200 meteren var japanske Yuko Sakaguchi med 2.23,84.


Nå følger trening hjemme i ti dager for Gulbrandsen, før hun og resten av landslaget reiser til Las Palmas på en fjorten dagers treningsleir.


 


 


 


 


 

Anne-Mari befestet sin posisjon i det internasjonale selskapet med finale plass på samtlige brystøvelser i helgen, og best av alt ny pers på 50 meter bryst med 31,68 og fjerde plass søndag.

X