go up

Årets turnering ble dessverre noe amputert grunnet at to av de påmeldte lagene måtte trekke seg, Vika og Nordby. Enkelte spillere fra disse to klubbene var med å forsterke laget fra Landøya. I tillegg til Stavanger og Landøya, stilte spillere fra Askøy eget lag. Det etableres nå et nytt lag på Askøy, etter at vannpoloavdelingen i Vestkantsvømmerne ble lagt ned. Fra Danmark stilte Silkeborg.

Etter flere jevne og gode kamper vant Landøya bronsefinalen mot Askøy, mens kampen om gullet ble en triller der Silkeborg til slutt vant på Golden Goal.

I løpet av helgen ble det også gjennomført en juniorturnering som Stavangers juniorer vant, med Askøys juniorlag på andreplass og Norges nasjonal jentelag nummer tre.

En flott turnering, tross noe liten deltagelse. Vannpolospillerne satte pris på at Forbundsstyret var representert under turneringen – hyggelig å se at Kjell Jan Nådland satte pris på litt action i bassenget!
Alle bilder: Skjalg Omdal


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Fremdeles er det ingen norske lag som kan true Stavanger i bassenget. Under årets nasjonale seniorturnering i vannpolo i Stavanger svømmehall, viste Stavanger Vannpolo at de eldste fremdeles er både eldst og best. Laget har fått frem flere gode juniorspillere som storspilte sammen med veteranene. Til slutt måtte det dansk dynamitt til for å sette siddisene på plass.

X