go up

 


 


 Pengepremien i den digitale dugnadskonkurransen 5.000, og 2 x 10.000 kroner) går til tre klubber i tre kategorier som har flest registrerte støttespillere innen 30. mai 2005.

Dette er en konkurranse myntet på alle klubber som er tilknyttet Norges Svømmeforbund. Hensikten er å sette fokus på inntektsmulighetene som samarbeidet med Frivillighetsnorge.no byr på, samt motivere klubbene til å få medlemmene til å registrere seg.

Det er et mål i seg selv at konkurransen skal oppleves som sunn engasjerende og motiverende, og at pengepremiene sees på som et kjærkomment tilskudd til klubbkassen.


Resultater så langt – topp 6:
1. Stavanger Svømme Club
2. Madla Svømmeklubb
3. Speed spkl Svømmegruppe
4. Stavanger Haik
5. SSK Skjetten Svømming
6. Bergen Svømme Club


Konkurranseregler
Pengepremien går til den klubben som får flest medlemmer og støttespillere til å registrere seg på www.frivillighetsnorge.no!
Vinneren kåres ved at antallet registrerte omgjøres til prosent av klubbens totale aktivitetstall, og slik vil alle klubber ha like muligheter til å vinne, uavhengig av klubbens størrelse.

Forutsetningen for å kunne hente ut pengepremien, er at minimum 25 % av vinnerklubbens aktivitetstall har registrert seg på www.frivillighetsnorge.no.  

For å få til en konkurranse som oppleves rettferdig er det satt opp premier fordelt på 3 grupper. Gruppene er basert på aktivitetstall, og inndelt slik:

• Klubber fra 0– 99 aktive; premie: kr 5 000,-
• Klubber fra 100-499 aktive: premie: kr 10.000,-
• Klubber fra 500 aktive og oppover; premie: kr 10.000,- 


Vinneren blir offentliggjort 30. mai 2005 – og det vil komme oppdateringer på www.svomming.no underveis.

Vi minner om at det ikke bare er klubbmedlemmer som kan registrere seg og støtte din klubb. Både venner, familie og bekjente som er over 15 år og har egen e-postadresse kan støtte klubben ved å registrere seg på www.frivillighetsnorge.no.

Frivillighetsnorge.no har tatt kontakt med de fleste klubbene for å informere om samarbeidet og konkurransen, svare på spørsmål og bidra med tekstmateriell om ønskelig.

Har dere ikke blitt kontaktet enda, ta kontakt på post@frivillighetsnorge.no så tar de kontakt så snart de kan.


 


 

Vi har tidligere skrevet om muligheten for å støtte din lokale klubb gjennom Frivillighetsnorge.no – og den svømmeklubben som får flest til å støtte sin klubb vinner 10.000 kroner! Resultatene så langt viser at Stavanger Svømme Club har fått flest personer til å støtte klubben så langt.

X