go up


– Idrett er mer enn fotball, og dette er programmet for de som savner den gamle Sportsrevyen. Vi er stolte av å kunne vise et magasin spekket med innhold fra alle kanter av idretts-Norge, sier programsjef i SportN, Christian Ramberg.

– Vi ser frem til å få et nytt sportsmagasin som kan vise innslag fra bredden i norsk idrett. Med fokus på andre ting enn bare toppidretten, vil programmet helt sikkert fenge mange seere. Et slikt sportsmagasin er noe norsk idrett har etterlyst lenge, sier generalsekretær i Norges Badmintonforbund, Espen Larsen.

Sendestart for SportNorge er torsdag 26. april klokken 19.30.
Totalt skal det vises 25 programmer i år. 
SportN er et samarbeid mellom Modern Times Group MTG AB og NRK. MTG er et internasjonalt mediekonsern med virksomheter i over 30 land. Hovedvirksomheten er 30 egne fri- og betal-tv-kanaler i 22 land. Gjennom Viasat er MTG den største fri- og betal-tv-operatøren i Norden og Baltikum, og selskapet har fri-tv- og betal-tv-virksomheter i Russland og Ungarn samt betal-tv i andre land i Øst-Europa. Viasats satellitt-tv-plattform tilbyr mer enn 50 egenproduserte kanaler og tredjepartskanaler. MTG driver også det største kommersielle radionettverket i Nord-Europa. Viasats kanaler når over 80 millioner mennesker hver dag, og MTGs radiostasjoner når daglig tre millioner lyttere. MTG er også ledende innen homeshopping, via TV og internett, samt et ledende selskap innen produksjon av virkelighets-tv.


 


 


 

Nå kan SportN-seerne oppleve det store mangfoldet norsk idrett har å by på i magasinform hver uke. Torsdag 26. april klokken 19.30 har kanalen premiere på programmet SportNorge. Reprise vil sendes fredager kl. 17.00.
Ved siden av aktuelle nyheter, høydepunkter og reportasjer blir «Portrettet» og «Talentet» faste poster i programmet. Her får seerne møte utøvere som idretts-Norge vil få stor glede av i årene framover, og samtidig bli kjent med en rekke nye idretter. Seerne får også «Dagens idrett», der utøvere og trenere foreteller om og viser nye sider fra sin gren.
Første program i morgen 26. april vil blant annet inneholde reportasjer om Bærumsvømmerne og Bærum Stupeklubb – så følg med!

X