go up

Jentene i Lambertseter Svømmeklubb har vært overlegent best på de stafettene som har vært i NM så langt. Dobbeltseier på 4×100 fri for junior og senior i går, dobbeltseier og juniorrekord på 4×100 medley i formiddag og nå i kveld ble det ny dobbeltseier og en meget sterk norsk rekord i samme slengen. Med 4.19,32 svømte Heidi Vainio Gjøen, Sara Nordenstam, Line Løvberg og Ingrid N. Knutzen 3,4 sekunder raskere enn klubbens ett år gamle rekord fra NM på Hamar.

Christer Koch Kvam fra Bærumsvømmerne satt sin andre rekord på bare noen få timer da han forbedret sin juniorrekord på 50 fly til 25,24 i finalen. I juniorfinalen på formiddagen ble det 25,32, noe som også var norsk juniorrekord. Christers fjerde rekord på øvelsen siden slutten av mai.

Klikk på NM-logoen i høyremenyen for å komme til resultater og annen NM-info.


 


 


 

Det settes norske rekorder i hver stevnesekvens under NM langbane i Tøyenbadet og kveldens finaleøkt ble intet unntak. Ingvild Snildal satt sin tredje rekord på to dager da hun senket sin egen fire måneder gamle rekord med ni tideler til 1.01,65. I går ble det to ganger rekord på den halve distansen og Askerjenta virker å være i meget godt slag seks uker før VM starter i Roma.

X