go up

  For produktinformasjon, bestillingsrutiner og salgstips: Se venstre meny på siden som åpner seg.


 
Mer informasjon om Norsk Folkehjelp og dugnaden:


 


 Norsk Folkehjelp er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon. Våre fire hovedaktiviteter er basert rundt langsiktig utviklingsarbeide, mine og eksplosivrydding internasjonalt, sanitet og redningstjeneste nasjonalt og flyktning, asyl og integreringsarbeide nasjonalt.

I Norge har vi ca 100 lokallag hvor mye av driften er tuftet på frivillighet. Sanitetstjenester og redningsarbeid er noe av det som står i fokus. Søk av savnede, redningsoppdrag, sanitetstjenester og påskeberedskap er noen av de tjenestene vi bistår det offentlige med.

Norsk Folkehjelp Produkt & Undervisning er en avdeling av Norsk Folkehjelp som kun utvikler og selger førstehjelpsutstyr og førstehjelpskurs.

Dugnadsprosjektet vårt går ut på å gi foreninger/organisasjon el. muligheten til å selge førstehjelpsprodukter og tjene gode penger og samtidig støtte det viktige arbeidet norsk Folkehjelp Sanitet gjør i Norge
Den mest vanlige formen er at deltagerne selger x antall enheter til venner, familie, naboer etc. Oppsøkende direktesalg er veldig effektivt når man har gode produkter til fornuftige priser.
Det er også mulig å forhåndsselge produktene ved å ha med seg brosjyrer og skrive opp hvem som har bestilt, deretter bestille varer ut fra det antallet som er solgt.
Fordeler:
  • 50 % av inntektene til klubb


  • Lettsolgte produkter tilpasset hjem og fritid som få har og alle trenger


  • Man bestiller varer etter behov


  • Risikofritt – usolgte varer kan returneres


  • 30 dagers kreditt


  • Nye produkter utvikles kontinuerligVi har mange produkter i vårt dugnadssortiment og kan tilby ulike produkter slik at dere kan selge våre sikkerhetsprodukter på flere dugnader gjennom året.
Det ligger et eget dokument over salgstips på vår nettside. Vi finnes også på Facebook.

Ta gjerne kontakt med oss for referanser, tips og råd om hvordan best gjennomføre en dugnad med våre produkter.

 


 

Norsk Folkehjelp er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon. De har utviklet et konsept som innebærer atidrettslag kan selge førstehjelpsutstyr og tjene gode penger. Førstehjelpsutstyr er et fornuftig og nyttig produkt for alle, og er forholdsvis lettsolgt. Se hvilke produkter du kan selge, bestillingsrutiner og salgstips på Norsk Folkehjelp sine hjemmesider.X