go up

  


 


Selg førstehjelpsutstyr – tjen penger til klubben


Dugnad har i mange år vært en viktig og kjærkommen inntektskilde for idrettslag og klubber. Noen dugnader i året gir ofte sårt tiltrengte midler. Det er derfor viktig at dere velger et dugnadskonsept som er lett å gjennomføre, uten risiko, og som ikke tar for mye av tiden til utøverne. Ta turen innom folkehjelp.no/dugnad for å lese mer.


 


Mer informasjon om Norsk Folkehjelp og dugnaden:


Norsk Folkehjelp er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon. Våre fire hovedaktiviteter er basert rundt langsiktig utviklingsarbeid, mine og eksplosivrydding internasjonalt, sanitet og redningstjeneste nasjonalt og flyktning, asyl og integreringsarbeid nasjonalt.


 


I Norge har vi ca. 100 lokallag hvor mye av driften er tuftet på frivillighet. Sanitetstjenester og redningsarbeid er noe av det som står i fokus. Søk av savnede, redningsoppdrag, sanitetstjenester og påskeberedskap er noen av de tjenestene vi bistår det offentlige med.


 


Dugnad med produkter fra Norsk Folkehjelp Produkt & Undervisning er en effektiv måte å skaffe inntekter til klubben. Gjennom vårt dugnadskonsept, som er basert på videresalg av blant annet førstehjelpspakker og brannsikring, er vårt mål å hjelpe klubber med å tjene tiltrengte midler. Samtidig støtter dere også opp om det viktige arbeidet Norsk Folkehjelp Sanitet gjør i Norge.


 


Fordeler:


• Full returrett i 30 dager


• 30 dagers betalingsfrist


• Ingen risiko


• Høy fortjeneste. Dere beholder 50 % av salgssummen


 


Førstehjelpsutstyr er fornuftige og nyttige produkter for de fleste av oss. Våre løsninger passer for de fleste situasjoner. Enten du har hytte, bil, båt eller er på farten er det alltid lurt og ha med seg førstehjelpsutstyr. Mange har vel også litt mangelfullt utstyr hjemme?


 


Noen salgstips!


Det kan være lurt å velge to ulike produkter som dekker forskjellige områder! For eksempel bilpute med førstehjelpsutstyr og slukkeskum. På denne måten kan man få solgt flere produkter til samme person. Vi anbefaler 5-6 produkter per person i første omgang. Dersom dere selger mer enn forventet kan dere etterbestille produkter fra oss. Det kan også være lurt å foreta forhåndssalg.


 


Trenger dere flere tips eller innspill om hvordan organisere en effektiv og lønnsom dugnad, kan dere lese mer på folkehjelp.no/dugnad. Der finner dere også produktark og bestillingsskjema for forhåndssalg. Ta gjerne kontakt med Norsk Folkehjelp Produkt & Undervisning på epost dugnad@folkehjelp.no eller på telefon 23 35 35 90.


 


 


 

Norsk Folkehjelp er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon. De har et dugnadskonsept for å selge førstehjelpsutstyr – som er lett å gjennomføre, uten risiko, og som ikke tar for mye av tiden til utøverne. Se “les mer” for å se hvordan din klubb kan tjene gode penger ved å selge nyttige produkter.

X