go up

Siri Nicoline Andersen (92) fra Halden Svømmeklubb har vært inne på juniorlandslaget de to foregående sesongene og med en sterk 1500 fri på 17.47,80 kapret hun nok poeng til å på nytt være en del av Øyvind Røslands juniorlandslag.

Christian Thorsen (91) fra Lambertseter Svømmeklubb har, som Siri Andersen, to sesonger bak seg på juniorlandslaget. I helgen gjorde han mange sterke tider og er nå inne på utviklingsgruppa med 1882 poeng.

Daniel Berenett (91) fra Idrettslaget Varg svømte meget godt på alle crawl øvelsene under Lambertseter Open og har nå 1877 poeng og er inne på juniorlandslagets utviklingsgruppe.

Martin Hammer (93) fra Kongstensvømmerne var nære landslagsplass tidligere i høst. I helgen gjorde gode løp på 200 fri og 400 fri sitt til at han nå har 1593 poeng og en plass på utviklingsgruppa.

Hans Kristian Andersen (93) fra Florø Svømmeklubb brukte også helgens storstevne i Oslo til å skaffe seg de siste nødvendige poeng for en plass på utviklingsgruppa. En flott 400 medley gjorde utslaget og han har nå 1583 poeng.

Vi gratulerer alle utøvere og deres klubber med landslagsplassen.

Se oversikt over alle juniorlandslagsvømmerne og finn mer informasjon om landslaget her.

Den neste samlingen for juniorlandslaget er på Hamar 2-5.november. Informasjon sendes ut om kort tid.


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Etter helgens Lambertseter Open har hele seks nye svømmere kvailifisert seg for plass på et av NSF’s landslag. Karoline Brudvik Sanderud fra Hamar IL var på seniorlandslagets rekruttgruppe i fjor og etter en meget sterk 400 medley på fredag (4.46,95) er hun igjen inne på landslaget og samtidig gikk hun under vurderingskravet til EM kortbane som går i Helsingfors i begynnelsen av desember. De fem øvrige er nye svømmere på juniorlandslaget.

X