go up
 
Daglig leder nettverket er allerede godt etablert, med ca 20 aktive deltakere. Vi ønsker nå også å invitere ansatte svømmeskoleansvarlige med i et lignende nettverk. Hensikten med samlingen er å skolere og motivrere ansatte i klubb, da disse er nøkkelpersoner for klubbens utvikling og aktivitet. Gjennom samlingene skal ansatte i klubb skal bli tryggere i sin rolle og oppdage arbeidsmåter, verktøyer for å skape handlingsrom i sin arbeidshverdag. Slik vil man være i stand til bedre ledelse av mennesker og prosesser i egen klubb. Samlingen er en mulighet til å bygge nettverk med andre med samme utfordringer og muligheter.
 
Vi tror dette kommer til å bli veldig bra .En ypperlig mulighet – bli med.
 
Hvem kan delta?

• Daglig ledere i daglig leder nettverket
• Ansatte svømmeskoleansvarlige med 40% ansettelse eller mer. Stillingsprosent på under 40% vurderes med bakgrunn i søknad. Klubber kan delta med maks 2 svømmeskoleansvarlige. 
Merk: Krav til deltakelse er at klubben har gjennomført NSFs Anerkjennelsesprogram
Programmet
Det blir et solid program. Programmet vil være noe paralleller og noe felles. Programmet vil være basert på behov og ønsker, samt at vi vil spille på deltakerne som er med. Noen temaer;
 • Hvordan bygge en god svømmeskole
 • Kommunikasjon – hvordan kommuniserer jeg
 • Retningslinjer og samarbeid mellom styret og ansatte
 • Daglig ledere: verktøyer i min jobb (klubbstafett), intern kommunikasjon, omdømme
 
Tidspunkter: Vi møtes på Oslo S kl 14.15 mandag 21.september. Vi reiser sammen ut til hytta, noe som tar litt tid. Selve programmet begynner kl 17.00. Vi avslutter onsdag 23.september kl 12/13.
Overnatting: Overnatter på OSI hytta i 4 mannsrom og 8 mannsrom.
Transport: Felles oppmøte på Sørkedalen skole. Vi reiser kollektivt fra Oslo S. 
Studenterhytta
Et ypperlig lokale for å samles og diskutere, og samtidig komme litt bort fra hverdagens oppgaver og fokus. «Studenterhytta er et av Nordmarkas største betjente overnattingssteder med til sammen 64 sengeplasser. Stedet består av tre bygninger og ligger vakkert til på en høyde i Oslomarka». I normalt gåtempo bruker dere ca 45-60 min fra Sørkedalen og ca 90 min fra Frognerseteren.
Les mer om Studenterhytta her: www.studenterhytta.no       
Deltakerne får frokost, lunsj og middag. Det finnes eget kjøkken, så deltagerne kan ta med litt egen mat til mellommåltider (brød, frukt, knekkebrød, drikke, goddis osv). Merk at det ikke er noe mat før middag kl 19 på mandag, det kan derfor være lurt med litt nistepakke.
Kostnader
Deltakeravgift: 1300kr. Dette dekker overnatting og kost for 2 døgn. Deltageravgiften er subsidiert fra NSF. NSF refunderer 600kr til de som viser kvittering på flyreise. 1000kr refusjon for deltakere fra Nord-Norge.  Anbefaler deltakere om å bestille reise i god tid. 
Klubbene faktureres i etterkant av samlingen.
Påmelding
 • Daglig ledere som allerede er i nettverket kan gi beskjed om de ønsker å delta.
 • Svømmeskoleansvarlige; Send mail til Jan, jan@svomming.no  
  • Mailen skal inneholde Navn på deltaker, klubb, rolle, stillingsbrøk, styreleder og mail med bekreftelse fra styret/styreleder/daglig leder på at klubben har godkjent deltakelsen.
  • Styreleder skal stå på kopi.
 • Påmeldingsfrist: onsdag 17.juni.
 
Mer informasjon kommer til de som er meldt på.
Kontaktperson NSF: Lasse Hoel, Mail: lasse@svomming.no
 

 

NSF inviterer til samling for daglig leder nettverket og ansatte svømmeskoleansvarlige ettermiddagen mandag 21. – onsdag til 23.september 2015. Samlingen holdes på Studenterhytta (Nordmarka, Oslo). Daglig ledere har hatt vellykkede samlingere i flere år. Nå inviteres altså ansatte svømmeskoleansvarlige med. Vi tror det blir noen bra samlinger og håper flest mulig har lyst og mulighet. Søknadsfrist 17.juni,
X