go up


Tekst: Harriet Engesvik, leder av vannpoloutvalget


 Jentene fra Namsos kom på tredjeplass, etter at de tapte semifinalen mot Lørenskog-jentene med 6 mål. De viste likevel at de også henger med, ettersom de innledningsvis vant med 6 mål mot samme laget.


 På guttesiden var det Nordby og Lørenskog som spilte bronsefinale. Der viste Lørenskog at de var hakket bedre, spesielt på kontringer, og vant tilslutt 18-5.


 Helga ble avsluttet med to meget spennende finaler. I jentefinalen ledet Lørenskog med to mål, da de gikk inn i siste spilleomgang. Men jentene fra Nordby aktet slettes ikke å gi opp av den grunn. Etter en spennende opphenting sto det 9-9 på tavla etter ordinær spilletid. Dermed måtte finalen avgjøres med straffekonkurranse. Nordby vant denne, og sluttresultatet ble til sammen 12-9 til Nordby.


 I gutteklassen var finalen mellom Namsos og Vika. En nervepirrende kamp som var preget av meget godt forsvarsspill og gode keeperprestasjoner fra begge lag. Namsos ledet 2-1 midtveis i kampen. Etter 3.omgang var stillingen 3-3, og i siste omgang viste Vika at de hadde marginene på sin side og vant til slutt 7-3.


 Gratulere til Nordby og Vika som junior norgesmestere i henholdsvis jente- og gutteklassen 🙂


 Takker Lørenskog for et godt arrangert mesterskap, og samtidig rettes en stor takk til Mads Nyhuus som var dommer og dommeransvarlig under helga.


 Ekstra hyggelig at visepresident i Norges Svømmeforbund, Svein Harald Afdal, var til stede under store deler av helga. Flott at han delte ut pokaler og medaljer til utøverne under premieutdelingen. 


 Vinnere av jenteeklassen 2014 – Nordby (trykk på bildet for større versjon)


 Vinnere av gutteklassen 2014 – Vika (trykk på bildet for større versjon)


 


 

Junior NM 2014 ble arrangert i Sandbekken svømmehall 25.-26.oktober. Det deltok 3 lag i jenteklassen og 4 lag i gutteklassen, og det ble spilt 15 kamper i løpet av helga. Det ble flere jevne og spennende kamper, og vi ser at nivået blant juniorene stadig blir bedre.

X