go up

Deretter var det duket for en tøff duell mellom de to Nordisk-klare gutta, Mikael Bergene og Sverre Næss på 50 rygg. I en herlig fight var det Sverre fra Sarpsborg som dro det lengste strået og slo inn til ny juniorrekord med 26,49, altså kun fem hundredeler raskere enn Bergenes ferske rekord.

Øystein Hetland fra Bærumsvømmerne viste i går at han behersker meget rask svømming på butterfly for tiden. I dag ble det nok en juniorrekord i det enda en av Petter Sjødals rekord røyk. Øystein gjorde unna 100 butterfly på 55,23 og var med det 11 hundredeler under Sjødals rekord fra 1997.


 


Vi tar også med at Team Stavangers jentelag var langt under norsk juniorrekord på 4×100 fri i dag men ble dessverre disket for en for rask veksling. Tiden 3.51,33 var nøyaktig fem sekunder raskere enn Askers rekord fra junior NM i 2006.

Under Junior NM i Bærum i fjor ble det satt 11 nye juniorrekorder. Fortsetter den gode svømmingen i Sentralbadet de tp neste dagene ligger det ann til enda flere rekorder i år.


 


 


 

I går ble det satt fem nye norske juniorrekorder under junior NM i Bergen, i dag kom tre nye. Først var det Lambertseters Mikael Bergene som i forsøkene overasket mange ved å slette Petter Sjødals gamle rekord på 50 rygg. Bergene fosset inn til meget sterke 26,54. Først i finaleøkten svømte Bærumsvømmernes guttelag 4×50 medley på 1.44,78 som er en solid forbedrng av deres egen gamle rekord på 1.46,71 fra Lambertseter Open i oktober.

X