go up

Skal klubben din ut å reise eller kanskje du skal være tilskuer på et svømmestevne??
Gjennom NSF og NIF har du tilgang på mange gode rabattordninger på hotell, fly og leiebil. Jo mer overnattinger og reiser det blir registrert på disse ordningene, desto bedre ordninger kan vi fremforhandle i fremtiden. Bruk dem!!

 

HOTELL:

NSFs hotellsamarbeidspartner er Thon Hotels. (www.thonhotels.com)
Her får vi avtalepris på overnatting i helgene og Thon Sport gir mange ekstra goder for besøkende fra idrettslag. Les mer om Thon Sport. Det er viktig at alle rom booket av svømmefamilien på Thon Hotels blir registrert på avtalen vår.
Snakker du direkte med hotellet bruker du koden; SVØMME
Booker du på nettet bruker du koden; TH22112021

 

Hvis det ikke finnes et Thon Hotell der du skal reise, eller de er fulle, kan du benytte deg av idrettens avtale med Scandic Hotels (www.scandichotels.no
Også her får du avtalepris på overnatting og spesielle goder for idretten.
Se informasjon på NIF sine nettsider.
Svømmeforbundets bookingkode: D000024031

 

FLY:

SAS er idrettens flyselskap.
Med SAS sine Sportspriser kan du booke og endre gratis helt fram til avreise + ha med 2×23 kg. Man kan få sportspris på alle priskategorier, men det er et begrenset antall i hver kategori så for å få billige sportsbilletter må man booke tidlig. Man kan også samle såkalte SAS Credits når man booker sportspriser, disse kan samles opp og brukes til nye reiser.
For å booke på nettet må man gå inn her og velge Norges Svømmeforbund i rullgardinmenyen, eller legge inn avtalekode (CMP): SVOM999

 

LEIEBIL:

Hertz
er idrettens samarbeidspartner på leiebiler.
Du finner mer informasjon på www.hertz.no. Bruk rabattkode (CDP); 961733

REISEBYRÅ:

Idrettens reisebyrå er American Express Business Travel. Så hvis du ikke ønsker å bestille selv kan du kontakte dem på tlf; 2298 3730. De har eget kontor på Idrettens Hus Ullevål Stadion og er vant til å organisere reiser for idretten. De kan ordne både flybilletter, hotellbooking og leiebiler.

X