go up

Konferansen holdes på Hotel Norge i Kristiansand. Vi starter med registrering fra kl 1600 fredag. Selve åpningen er kl 1730. Vi avslutter med lunsj søndag kl 1400.


 


Program for årets konferanser


Årets konferanse består av  • Trenerkonferanse
  • Lederkonferanse
  • Lederkonferanse Stupe
  • Samling for klubber med landslagsutøvere
  • Samling for Svømmeskoleansvarlige (Norges Svømmeskole)

 


Program Dommerinstruktører


Program kurslærere svømmeopplæring


 


Deltakerlister for årets konferanse.


 


Vi har heller ikke glemt at våre svømmere gjennomførte det best OL noen gang…


 


Praktisk informasjon


De fleste foredragene er lagt til hotellet, men åpning, avslutning og noen av foredragene er lagt til konferanselokale KICK, rett over gaten for hotellet.


 


Basistrening for trenere lørdag ettermiddag er lagt til Universitetet i Agder (UIA). Gruppen deles i to og det blir parallelle økter med basistrening i teori og praksis. Det blir satt opp buss fra hotellet kl 1445. Bussen returnerer til hotellet rett etter økten, ca kl 1715. Husk treningstøy – ta de helst på før dere drar til UIA.


 


Det er totalt 280 som har meldt sin ankomst til årets konferanse – ny rekord og veldig gledelig, men det betyr også at det dessverre ikke er plass til flere. Det betyr også at ikke alle får plass på konferansehotellet, men de øvrige hotellene er i gangavstand. De som skal bo på annet hotell vil få beskjed om dette.


 


Klubben AS vil ha stand på hotellet under hele konferanse og både både Klubben og Svømmeforbundet vil ha egne konferansepriser på flere av sine produkter. 


 


Middag lørdag


Middag lørdag kveld blir i Dyreparken i Kristiansand, på Kjuttavika vertshus. Det er satt opp busser fra hotellet til Dyreparken kl 1845, med retur kl 2400. Før middagen blir det en omvisning i parken på ca 1,5 time. Middag blir ca kl 2030.


 


Er det noen spørsmål, ta kontakt med Kristin Homb i Svømmeforbundet på tlf 21 02 96 73 eller kristin@svomming.no


 


VELKOMMEN TIL KRISTIANSAND

Programmet for årets konferanse er nå klart.  Det blir felles foredrag, egne foredrag for trenere og ledere, det blir middag i Dyreparken . og så har det jo vært OL.

X