go up

Vi har vært så heldige å få med oss Sara Nordenstam på åpningen fredag og den svenske svømmeren Ebba Nyberg på avslutningen søndag. Sara trenger vel ingen nærmere presentasjon, men Ebba er nok ikke like kjente for alle.


 


Ebba Nyberg har blant annet sølv på 50 m bryst fra det svenske mesterskapet, men har blitt mer kjent på grunn av en dopingdom. Ebba fikk i seg et ulovlig stoff gjennom kosttilskudd og ble utestengt fra idretten i to år. Hun satser nå for fullt på å gjøre comeback i bassenget, men bruker også tid på å informere og hjelpe andre for at de ikke skal havne i samme situasjon:


 


Uppgivenheten och smärtan av den tiden som jag var avstängd är obeskrivbar. 

Att berätta min historia för andra och att informera andra har hela tiden känts som mitt kall efter det som hände. Även fast det är väldigt jobbigt så får jag alltid en bra känsla efteråt och känner mig otroligt glad över att jag kan stå där och säga att jag inte gav upp trots allt. Jag hoppas även att kunna förhindra andra från att hamna i samma situation.”


 


Fullstendig program for Trener – og lederkonferansen finner du her.


 


Påmelding


Har du ikke meldt deg på? Fristen er 18. august. Det begynner å fylles opp på hotellet, så vi kan ikke garantere enkeltrom for kommende påmeldinger. Vi oppfordrer derfor de deltakerene som kan bo på dobbeltrom om å gjøre dette.  De som er påmeldt med enkeltrom – og vil bytte til dobbeltrom kan ta kontakt med Kristin ( kristin@svomming.no / 21 02 96 73).  


 


Praktisk informasjon


Adressen til Scandic hotell er:


Vangsveien 121


2318 Hamar


 


Det går tog fra Gardermoen til Hamar hver time. Fra Hamar retning Gardermoen og Oslo går det også tog hver time. Se www.nsb.no for togtider.


Det er gangavstand fra togstasjonen til hotellet.


Se kart for nærmere beskrivelse.


 


 

Trener-/lederkonferansen på Hamar nærmer seg og fristen for å melde melde seg på er 18. august.  Det er forsatt plasser igjen. Programmet for konferansene er også klart – vi starter fredag med en norsk svømmer og avslutter søndag med en svensk svømmer.

X