go up

 
Navn: Robin Dale Oen
Født: 14.04.80 Bergen
Klubb: Vestkantsvømmerne
Oppvokst: Oen, i Øygarden kommune
Bosted: Laksevåg
Tidligere klubber:
1988-1993 Øygarden Symjeklubb
1993-2001 Vestkantsvømmerne
2002-2003 Team Stavanger
Arkiv: Profil sesongen 2002-2003Nye bilder (ny 28/02/05)


 


 


 


 


Treningsleir Hamburg (ny 10/11/2003)

Sted: Olympiastûtspungt, Hamburg


Tid: 18.10.03 – 03.11.03


Hvem var der: Alexander Dale Oen, Petter Sjødal og Robin Dale Oen 


Under oppholdet trente vi under Dirk Lange, en utrolig dyktig trener som har svømmere som er helt i europatoppen. Treningene var ikke så overdrevet lange,men intensiteten var enten helt rolig eller klin max. Dette  passet meg veldig bra siden jeg ikke er den utpregede milslukeren.. Svømmingen var til dels lagt opp etter styrken,dvs rolig svømming rett etter styrken. Det var en stor overgang fra min egen styrketrening til styrken der nede. Her hjemme er jeg vant til å kjøre få øvelser hver gang, men der nede var det 13 øvelser, og 10-20 rep på hver øvelse. Rimelig hardt ja… var det noen som nevnte benkpress med handtler  og 4*40 kg? Imponerende Morten….men du har fortsatt et stykke igjen;)


Den første helgen vi var i tyskland, reiste vi til Aachen med Team Lange. Franskmenn, Belgiere, Nederlendere, Tyskere og Nordmenn deltok på stevnet. Nederlenderne hadde toppet formen siden dette stevnet var uttak til EM i Dublin som går av stabelen i desember.


Resultatmessig gikk det helt greit,23.0 på 50 fri noe som er ganske bra med tanke på hardkjøret vi var i.


Den siste uken fikk vi Stig ned,var veldi greit at han fikk oppleve hvordan tyskerne trente og hvordan vi taklet det.


Vil til slutt takke for en utrolig fin leir sammen med Petter, alex og stig,og takker de som gjorde det mulig.


 


Den siste uken har jeg bare fortsett den gode trenden jeg hadde fra Tyskland, mye anarobe,og beinhard styrke. Spissingen til EM begynner vi på etter gp i Sverige. Men det skal gå fort i Stavanger for det!! 


 


 


 


17/10/2003


 


Meritter
Norsk mester de siste årene på 50 fri, det siste 100 fri


 


Kjapp oppsummering
Vært svømmer i nærmere 15 år, begynte i Øygarden symjeklubb, der lærte eg de fleste svømmearter, trenerne mine der var Eirik Pfeifer,Odd jarle Vik og ikke minst Frode Sellevoll. Når eg begynte på ungdomskulen,gikk eg meir og meir over til vestkansvømmerne, der var Tor Arne Hestholm treneren min, fram til Stig Leganger Hansen tok over for noen år siden. Høsten 2001 begynte eg i Team Stavanger, Ble da trent av Morten Eklund. Var der i to utrolig fine sesonger fram til eg bestemte meg for å dra tilbake til Vestkantsvømmerne og studiene eg bestemte meg for å ta.


 


Omtale stevner og leirer
Las Palmas 2003
En meget bra leir fra min side, er vel den beste starten eg har hatt til nå. Med tanke på tidligere år, var tidene og laktatene på min side. Er jo også alltid godt å komme seg til varmen når det er som værst her hjemme. Hadde med oss Flemming Skov Jensen og Øyvind Røsland i tillegg til som alltid Petter Løvberg.


 


Thisted Cup
Hadde en rimelig god start med 100me,og når eg følte opp med gode tider på 100fri, 50 fri og 50 fly, så ble helgen en god opptur fra forrige gang eg var i Danmark og Thisted Cup.


 


Høstleir Beitostølen
Tilbringte 10 gode dager på Beitostølen, mye hard og god trening. Til tider litt problemer med luften, men det ordnet seg etterhvert. Trente de fleste pass sammen med BSC, som gjorde at kvaliteten ble steg ytterligere noen hakk. Nevnte eg at vi trener fast med BSC to dager i uken? KANONBRA!!


 


Mål for sesongen
Det store målet denne sesongen er og blir EM i desember, men fram til det har eg fleire delmål. Har som nevnt Thisted cup i Danmark, Tyskland i oktober, og ikkje minst Nordsjøstevnet i desember. Reiser til Hamburg den 18 oktober på leir, ser veldig fram til det (reisebrev kan leses på www.vestkansvommerne.no).


 


Ellers vil eg bare si stå på folkens, tren godt så sees vi!!


Hilsen Robin


 


 


X