go upHenriette Brekke
29.08.1988
Vestkantsvømmerne

Oppdatering (ny 28/02/05)


Hei hei. Jeg heter Henriette Brekke og er svømmer i Vestkantsvømmerne. Der trives jeg kjempe godt.=)) Stig er verdens beste trener, bare sånn at alle vet det. Okei.
Så kommer litt om meg:
Jeg går på Danielsen vg skole og tar det over 4 år slik at det skal bli lettere for meg og drive med aktiv svømming. Utenom å svømme liker jeg å sove, spise snop og henge på msn. Har jeg tid til overs, lakker jeg neglene (helst rosa;)I helgene prøver jeg å bruke tid på venner, men tiden er knapp.

Litt om trening:
Jeg trener 5 svømmetreninger i uken, noen ganger 6, hvis jeg kommer meg opp. 2 av svømmeøktene har vi sammen med BSC. Der får jeg ofte kjeft av Flemming fordi jeg er så dårlig til å svømme bein. Der må jeg faktisk si meg enig, men jeg jobber med saken=D Jeg trives godt med samarbeidet, da har vi to trenere på kanten og flere å presse seg mot. Utenom det så har jeg 3 basisøkter, en med hjelp fra Olympiatoppen, og to sammen med BSC.
Mine favoritt distanser er 50, 100 fri, 50 fly og nå har jeg jaggu meg begynt å like 50 bryst også=).

Mine svømmeprestasjoner:
Året som gikk har vært en stor opptur for meg. Har forbedret alle favoritt øvelsene, og det beste var da jeg knuste alle på 100 fri på NM i Harstad, med tiden 56.42. Jeg har også fått med meg både Sr og Jr EM, som ikke gikk etter planen. Under Jr EM var jeg den eneste norske deltager, skulle gjerne hatt med meg flere. Men som et plaster på såret fikk jeg med meg en 6 plass, selv om tiden var bak pers.
Etter å ha deltatt på EM har jeg tatt med meg masse erfaring og motivasjon. Som jeg skal bruke fornuftig i årene som kommer.

Ciao bella/bello…!


 


 Henriette sammen med trener Stig Leganger-
Hansen og klubbkompis Alexander Dale Oen
under langbane NM 2004


 


 


 


 

X