go up


Ann-Helen Pridesis
13.05.1987
Bergensvømmerne


Liten oppdatering etter høydeleir i Flagstaff (ny 02/05/05)

Hei folkens!
Her kommer en liten oppdatering.
Forige leir var et 3 ukers opphold i høyden i Flagstaff, Arizona. Dette var min første gang på høydeleir, og det var ganske spennende. Merket ganske stor forskjell på treningene. Gikk lett opp i høy puls, spesielt i begynnelsen, men det kom seg utover i leiren. Fikk trent bra både på land og i vann! Det var litt uvant og vanskelig å sammenligne med andre treningsleirer, men håper på at det vil føre til resultater nå fremover.
I de siste ukene har jeg fått trent veldig bra her hjemme. Har hatt mye gøy alternativ trening sammen med Elisabeth og en gjeng padlere og har ellers presset bra på i bassenget sammen med de andre i klubben. Gleder meg nå til å dra til Syros og fortsette. Blir også spennende å se på Acropolis Meet om det er noe turbo!
Lykke til til alle som skal på stevne nå i nærmeste fremtid! Gleder meg til vi møtes på NM til sommeren!

Hilsen Ann-Helen

 
Ann-Helen og Elisabeth under NM kortbane i Stavanger


 
Ann-Helen var en av syv fra seniorlandslaget på ISM Meet
i Berlin uka etter NM.


Presentasjon (ny 09/02/05)Hei hei! Mitt navn er Ann-Helen Pridesis og jeg ble født i 1987. Jeg begynte i BS-LK som seksåring hvor jeg for det meste trente under Ann-Helene Vatnelid og Anders ”Diesel” Dahl. Ble tatt opp i Bergensvømmernes talentgruppe  i 1999 og kom senere inn som fast medlem rett før NM langbane 2000, så har altå vært en BS-svømmer i ca 4 ½ år. Her trener jeg under Finn, Elin og Bartek og trives kjempegodt!!! I 1999 kom jeg også inn på ungdomslandslaget. Siden det har jeg vært litt inne og ute der, men nå er jeg endelig tilbake!
For øyeblikket går jeg 2. året på Danielsen vgs som jeg tar over 4 år. Det er for å få litt bedre tid, slik at jeg kan konsentrere meg mye om svømmingen. Trives veldig godt der!
Uken min består av 23 skoletimer,  9-10 svømmeøkter, 2 styrke, 2 landtreninger og en basistrening. Har vært borti litt forskjellig oppigjennom, og kan anbefale å drive litt alternativt ved siden av svømmingen..Det jeg satser mest på er IM, men liker også å svømme rygg.

Kommentar til WC 2005:
Ikke særlig mye å skryte av, nei. Slik som alle de andre internasjonale stevnene jeg har vært med på, kom jeg ikke akkurat hjem fornøyd. Jeg var kanskje for passiv. Følte ikke jeg klarte å være like mye på høgget som jeg pleier. Det er noe jeg må jobbe ekstra godt med til neste gang. Men det var kult å være med, se verdensrekorder, snakke med kjente fra rundtom i verden og ellers bare være på stevner med høyt nivå! Som vanlig, ble jeg skikkelig giret etter å fortsette med god trening fremover, for det er ikke særlig gøy å svømme dårlig internasjonalt hele tiden, og hvis man skal være mer der fremme gjelder det å henge på! Gleder meg derfor til treningsleiren på Las Palmas den 2.-17. februar. Det blir den første treningsleiren jeg er med på med landslaget, som virker som en veldig hyggelig gjeng! Det blir nok kjekt!

 
Ann-Helen på sin første samling som svømmer på
seniorlandslaget. Las Palmas februar 2005 


 


 
Ann-Helen var med på det norske laget som svømte Junior EM
i Glasgow juli 2003.X