go up

  


Svein-Harald Afdal er utdannet IT kandidat fra Høyskolen i Bodø og har tidligere vært aktiv svømmer. Han har lang fartstid med styrearbeid i lokal klubb og har også vært leder av Norges Svømmeskole gjennom mange år. Han har mange års erfaring som leder i det private næringsliv med krevende lederoppgaver og gode resultater. Han har de beste skussmål fra medarbeidere, overordnede og svømmemiljøet.


 


Svein-Harald Afdal sier han er ydmyk ovenfor kandidaturet og hvis han blir valgt vil han gjøre sitt ytterste for Svømme-Norge. Videre er han veldig klar på at forbundskontoret er et godt smurt maskineri, med mange dyktige personer som gjør en fantastisk jobb. Han vil også gjerne takke Atea som i dag er hans arbeidsgiver som både har gitt han rom og mulighet til å forfølge denne muligheten.


 


Valgkomiteen har jobbet aktivt og grundig i søk etter gode og velkvalifiserte kandidater til Forbundsstyret. Det er lagt ned betydelig tid for å finne den rette kombinasjonen med ressurspersoner som vi mener vil fungere godt sammen. Det har vært stor interesse fra personer og kandidater som ønsker å bidra, men det er dessverre ikke plass til alle.


 


– Vi er oppriktig glad for at Svein-Harald Afdal er villig til å ta på seg den krevende oppgaven som president i Norges Svømmeforbund, sier Halvorsen.

CV for Svein-Harald Afdal.


 


Kontakt:


Svein-Harald Afdal, mobil 928 43 801, svein.harald.afdal@atea.no  


Valgkomiteen NSF: Tor Arne Pedersen, mobil 488 95 692, tap@scanergy.no


 


 


 

Pressemelding fra Valgkomiteen i Norges Svømmeforbund 14. mars 2013: Valgkomiteen i Norges Svømmeforbund innstiller Svein-Harald Afdal (40) fra Eidsvoll Svømmeklubb som kandidat til presidentvervet. – Svein-Harald er en ydmyk person med gode lederegenskaper og stor gjennomføringsevne, sier leder i Valgkomiteen, Trude Halvorsen.

X