go up

Petter har ikke trent så mye denne sesongen som tidlgiere på grunn av jobben på Rikshospitalet og siden han nå også fungerer som hovedtrener i IL Varg. Tiden er et lite stykke unna egen norsk rekord, men bedre enn han svømte på 4×50 medley stafetten i går.
Forhåpentligvis kan han presse ned enda noen tideler i semifinalen.
50 rygg er satt til å starte klokken 16:43 i ettermiddag.


Petter Sjødal er eneste norske videre til semifinale i
Wien i ettermiddag. Følg hans 50 rygg på våre EM-sider.

De øvrige norske hadde en bedre dag enn de hadde i går. Det ble flere personlige rekorder og et par løp som var svært nære finaleplasser. Blant annet var Sara Nordenstam kun 12 hundredeler fra finale på 200 bryst. Stafettlaget for jentene gjorde også et godt stykke arbeid og kom på plassen bak de åtte finaleklare nasjonene.
På fem av ti individuelle løp hadde de norske i dag fem personlige rekorder. Det er en fin økning fra i går da det ikke kom noen perser.

Vi håper på et fint løp for Petter i kveld og gleder oss også til i morgen. Da skal blant annet Aleksander Hetland ut på sin favoritt-øvelse 100 medley. Alexander Dale Oen skal ha 50 bryst, Anne-Mari går nok for en ny semifinale på 100 bryst og Gard Kvale er i direkte finale på 1500 fri.

Følg med på våre EM-sider. 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Foreløpig er det kun Varg-svømmere som tar seg videre til semifinaler i EM. I går svømte Anne-Mari Gulbrandsen semifinale og finale på 50 bryst. I dag var det Petter Sjødal som stod for eneste norske semifinaleplass med 25,38 og 12. plass i forsøkene.

X